keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

P*skis #146 - Merjan kesähaaste

Aurinkoisia huomenia kaikille - viimein on tullut kesä tänne Lappiinkin ja sopiikin uuteen P*skikseen nämä kelit loistavasti :) Uusin haaste on Merjan ideoima ja aiheena on tehdä jotain pirteää ja kesäistä. Minä tein pyynnöstä kylämme abiturienteille kevään päätteeksi 25 erilaista tagia ja tämän kertainen DT-työ on yksi niistä. Lisää tulette varmasti näkemään kesän mittaan ;)

New P*skis challenge is here with a challenge by Merja. Challenge is to make something bright and summer related. Here's my DT project and this time I made a tag.  It's actually one of  25 tags I made for the graduates of my homevillage this spring so you will be seeing more of these during summer:
:  
Nyt muuten kesän ajan otetaankin hieman rennommin ja uusi P*skis tuleekin kahden viikon välein. Näin ehtii paremmin kesäkiireissäkin mukaan kun aikaa on tuplasti osallistua:) Kesän mittaan on luvassa meiltä muiltakin tiimiläisiltä omat haasteemme...  käykääpä siis kurkkimassa joka toinen keskiviikko blogissa mitä olemmekaan keksineet ;)

1 kommentti:

Iltahämärä kirjoitti...

Sinulla onkin ollut kunnon savotta...
Kaunis ja herkkä on tagisi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...