keskiviikko 17. lokakuuta 2012

P*skarteluhaaste #159 - lehdet/oksat

Tervehdys ensilumen saaneesta Lapista :) Uusi P*skis on taas keskiviikon kunniaksi julkaistu ja tällä kertaa aiheena ovat lehdet/oksat. Koska meillä ei ole enää toviin ollut lehtiä puissa niin katsoin vuodenaikaan sopivan parhaiten oksateeman ja siltä pohjalta lähdin DT-kortissani testaamaan uusinta maskiani:

Greetings from snowy Finnish Lapland :) New P*skarteluhaaste challenge is here again and this week's challenge projects should include some leaves or branches. As we haven't had any leaves in trees for a some time I decided to use my new mask in my DT card to make a winterly birch background:


Taputtelin siis hieman Distress ink Iced Pruce ja Stormy sky - sävyjä masking läpi.  Hieman kimallustakin piti korttiin toki saada, joten kimallekynällä vähän laitoin "lumisadetta" koko korttiin pienillä pisteillä. Valitettavasti kuvassa ne erottuvat vain kortin yläosasta :( Kimallusta on myös kynästä kortin reunoissa ja tekstissä. Lopuksi myös chipboard-lumihiutale sai vähän jääkimallusta Distress Stickles Rock Candyllä :)

PS: Facebookissa Piian Räpellykset -ryhmässä on arvontaa menossa tykkääjien kesken ja aion vielä toisenkin pitää ennen joulua jos hyvin tykkääjämäärät kasvavat ;) Jos et siis vielä ole tykkääjieni joukossa niin nyt kannattaa viiimeistään liittyä - oikeasta sivupalkista pääset suoraan linkin kautta FB-sivulleni :)


11 kommenttia:

Tirpuunen kirjoitti...

Upea kortti, aivan ihana tuo maski!

Maca kirjoitti...

Kortti on kaunis!

A-L kirjoitti...

Upea kortti!
Annoit taas kivan idean, ihan eri maskilla, mutta kuitenkin. =)

Henna kirjoitti...

Tosi kaunis kortti!

Jeppula kirjoitti...

Oih, miten ihana tuo tausta on ja nuo nauhat ympärillä:) Kaunis.

Nonni kirjoitti...

Aivan ihana tausta ja koriste on kaunis, hieno kortti!

Maru kirjoitti...

Tosi kaunis kortti!

Päivi kirjoitti...

Aivan superihana kortti! Olenkin harkinnut hankia tätä maskia mutta en ole ennen nähnyt kenekään käyttävän sitä niin ihana nähdä sitä sun kortissas. Mahtava!!!

T: Päivi

Salma kirjoitti...

Todella upea kortti!

Marjorie kirjoitti...

Tämä on kyllä todella kaunis!

Jonna kirjoitti...

Hieno kortti! :) upea tausta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...