tiistai 6. marraskuuta 2012

JDE Challenge #30 - Altered Art

Uusi JDE -haaste on julkaistu ja tällä viikolla tulisi tuunailla jokin pakkaus uusiksi :) Minä olen todellakin hamtraillut koko vuoden Pringles- purkkeja joten taas kerran yksi pääsi tuunattavaksi :) Digileimana kerrassaan suloinen Chef Phoebe!  Ja kuten purkkiin leimattu reseptikin kertoo niin tarkoitus ois hieman pipareita pakkailla lahjaksi tähän purkkiin:

New JDE challenge is here again with an Altered Art project this week. To participate you should alter some sort of container. I have collected all year round some Pringles cans and now I altered one to hold some gingerbread cookies I plan to give as gifts for friends.  Digistamp is called Chef Phoebe and she is so adorable, isn't she?

Ja Phoebe lähikuvassa:

Closeup of Phoebe:


3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana ja hauska kuva =)

Marika V kirjoitti...

Kivan näköinen. Mitä olet sitten laittanut noihin sisälle? Ite en oo keksiny mitä niihin vois laittaa ja siksipä ne onkin ollut jätettä.

Piia kirjoitti...

Marika - no tähän kyseiseen purkkiin ajattelin pakkailla ihan itse leivottuja koristeltuja piparkakkuja :) Mutta olen myös mittaillut että kapea ja ei kovin korkea likööripullokin näihin menee hyvin - samoin glögitiivistettä pakkailin viime vuonna ja loppupurkin täytin konvehdeilla. Ja kaikkea pientä kuten konvehteja, joulukoristeita jne. noihin on kiva pakkailla ihan yksinäänkin ;) Lisäksi nyt aattelin parit Avonin kosmetiikkasetit pakkailla vastaaviin purkkeihin saajilleen ja tehdä purkkeihin kantokahvat, joista ne on helppo joulun alla kuljettaa ja viedä saajille :) Eli käytännössä noihin voi pakkailla mitä vaan jos purkkiin vaan mahtuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...