keskiviikko 14. marraskuuta 2012

P*skis #163 - Lahja

Helsingin messureissu tais ihan sekoittaa pään muutenkin kuin flunssa osalta... luulin nimittäin ajastaneeni uuden P*skiksen tänne jo ennen lähtöä mutta tuollahan se luonnoksissa oli kun nyt tulin muita juttuja tänne ajastelemaan... todella isot pahoittelut että näin pääs käymään! Uuden haasteen aiheena on siis lahja eli itsehän värkkäilin taannoin unikoita rakastavalle ystävälle kortin, jossa lisukkeena mukana unikkosormus ja nappikorvikset - itselle tein tietysti samanlaiset kun itsekin unikoihin olen niin kovin viehtynyt:

The new P*skarteluhaaste challenge has been posted and this week the theme is a gift. I made a poppy card for a friend and there's also a ring and pair of earings attached to the card.  My friend and I both love poppies so I made one set for myself too:



Leimasin on Hero Artsin ja leimasin mustalla musteella punaiselle kartongille kuvan, vahvistin mustalla tussilla leimausjälkeä jotta siitä tuli vielä peittävämpi ja lisäksi metallivihreällä tussilla "väritin" varret. Metallihohto ei valitettavasti tule kuvassa esiin, mutta kokeilkaa ihmeessä tummille pinnoille metallinhohtoisia tusseja - näyttää upealta luonnossa!

1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja ihana lahja unikon ystävälle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...