tiistai 18. joulukuuta 2012

Blitsy - minun uus karkkikauppa ;)

Ekan kerran kun kuulin Blitsystä niin  suhtauduin aika varauksella hommaan...  tuntui uskomattoman edullisilta tavarat siellä vaikkakin olin aikaisemminkin warehouse sale bokseja ja vastaavia valmistajan varastontyhjennysmyyntejä ulkomailla käynyt tilailemassa. Nyt kuitenkin kun niin moni oli kehunut ja pari suomalaistakin sieltä uskaltautunut tilailemaan niin päätin itsekin rohkaistua ja kokeilla.  Kolmen viikon odotus palkittiin tänään kun nämä ihanuudet muutti meille :)

Bigz-stanssit:  Holiday Wreath 12,95 taalaa (n. 9,85 euroa) ja ATC corners -stanssi 9,99 taalaa ( 7,60 euroa)
Pitkään himoamani Tim Holtzin leimasinsetti 11,99 taalaa ( n. 9,10 euroa)

 Ja iso kasa distress -ink täyttöpulloja ( 2 livahti kuvasta poiskin) hinnat 2,49 - 2,99 taalaa (1,89 - 2,27 euroa), mounting squares 1,49 taalaa (1,13 euroa) ja distress ink-tyyny 2,99 (2,27 euroa).

Eikös olekin ihana kauppa :D Tällä viikolla tarjouksessa ovat siellä ainakin distress markerit, ATG-teipparit ja täyttöpakkaukset sekä paljon paljon muuta mm.  Tim Holtz-juttuja, Tattered Angels, Ranger ja Spellbinders-tarjouksia... uudet tarjoukset aina 3 kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ja jokainen tarjous kestää viikon tai niin kauan kuin tavaraa riittää joten nopea kannattaa olla jos jotain himoitsemaansa löytää ;)

Tää lähtee heti tilaamaan ainakin ne ATG -teipparin täytöt ja varmasti muutakin kivaa matkaan lähtee ;)

6 kommenttia:

noora kirjoitti...

Hih. Kiitti vinkistä!! Kävin tekemässä ensimmäisen tilaukseni....Ja siis ensimmäisen pitkään aikaan yhtään mihinkään! Loistava paikka! Halvat hinnat ja tarjousten suht. vähäinen määrä koukuttaa menemään pian uudestaan!!

MillaVaan kirjoitti...

Ihana paketti sulle tullu <3 ja kiitti vinkistä huomenna pääsen postista noutamaan omani <3

Marjokoo kirjoitti...

Kiitos linkkauksesta, WAU!!! :)) *klik-klik*

satu_maarit kirjoitti...

Loistodiilejä tuolla tosiaan ja olen useasti tuolta itsekin tilannut. Harmi vaan nyt kun laki muuttuu vuodenvaihteessa ja tullivapaan tilauksen arvo puolittuu eli mikäli ei tullin kanssa halua asioida niin pystyy tilaamaan vain ihan pieniä tilauksia

Piia kirjoitti...

satu_maarit: Tullirajaan ei ole tulossa muutoksia eli on jatkossakin se 150 euroa. Mutta alvit menee tosiaan ensi vuonna sitten jo hieman yli 20 euron ostoksista posteineen... käytännössä kun jenkeistä postit on yleensä jo sen kympin verran niin juuri mitään ei enää ilman tulliselvitystä ja alveja saa tilattua! Kätevää kuitenkin on se, että enää ei tarvitse tulliin mennä selvitystä tekemään vaan onnistuu kotikoneelta verkkopankkitunnuksilla sekä selvityksen teko että alvien maksu - ja seuraavana päivänä posti jatkaa tullista matkaa sulle kotiin :) Ei oo vaikeaa siis enää tuokaan homma :)

-Piia-

satu_maarit kirjoitti...

Heippa Piia!Kiitokset tarkennuksesta.Ja olet oikeassa, että tullin kanssa on nykyään paljon mielyttävämpi asioista kun ei tarvi enään ajaa tulliin ja jonotella siellä :) (nimim. 4 vuotta tuli siellä säännöllisen epäsäännölisesti käytyä yrityksen juttuja hakemassa).Tuo tullin sähköinen tullaus tosiaan toimii loistavasti ja etenkin se on tosiaan plussaa, että paketti tulee kotiovelle (ainakin mulla tullut ihan oikeasti kotiovelle eikä vain postilaatikkoon tien varteen).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...