keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

P*skarteluhaaste #185 - Bingo

Suosittu bingo on tällä viikolla aiheena taas P*skiksessa ;) Täällä on viimeisiä tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia väännetty tukkaputkella ja kiirettä on pitänyt - hieman rentoutusta iltoihin ovatkin tuoneet kaiken maailman maalien, musteiden ja suihkeiden kanssa sotkemiset.  Tässä kortissa käytinkin yhden noista "väriterapia" -iltojen tuotoksista taustana. Eli tausta on tehty Distress staineilla ja päälle suihkittu vielä hieman kullanväristä mistiä antamaan kaunista hohdetta. Päälle on sitten mustalla musteella leimattu sekä piirrusteltu mustalla tussilla. Läpinäkyvyysefektiä ovat tuomassa sekä diamond-glitter että muutama tippa glossy accentsia.

This week we have a bingo challenge at P*skarteluhaaste. I made the background on my DT card with distress stains and some gold tone mist. After that I simply stamped with different stamps and black ink.  I also doodled some hearts etc with black fine liner  and added some diamond glitter and glossy accents.


Ja tässä vielä kuva bingoruudukosta


5 kommenttia:

joanna kirjoitti...

Tää on sitten niin mahtavan upea työ!!

MillaVaan kirjoitti...

Wautsiwau!!! Siis ihan mielettömän upea <3 täytynee ruveta kaivelemaan omia muste kokeiluja tuolta laatikonpohjilta :D kiitos taas jälleen kerran kun sait vauhtia meikäläiseen kortillasi <3<3

Eldanka kirjoitti...

Satumaisen upea kortti :)

Nonni kirjoitti...

Huikaiseva kortti, ihanat värit ja fantastiset leimasimet käytössä! Hieno!!

Eeku kirjoitti...

Oi, kuinka ihana kortti...ja kuinka ihana toi keijuleimasin. Tykkään!<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...