keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

P*skarteluhaaste #191 - Värihaaste

Täällä on just nyt ainakin miljoona rautaa tulessa yhtäaikaa vaikka pitäisi loma olla parhaimmillaan...kesällä kuitenkin projekteja tuntuu riittävän ja askarteluaika tuntuu olevan vähintäänkin kortilla. Onneksi helteet viimein helpottivat tällä viikolla täällä Lapissakin ja pääsi siivoamaan askarteluhuoneen loppuun - nyt on sitten pitkästä aikaa pöytäkin jossa askarrella ;) Vielä kun sitä aikaa ja inspiraatiotakin jostain putkahtaisi niin ei olisi asiat ollenkaan pöllömmin, mutta taitaa olla helpommin sanottu kuin tehty ;)

Mutta asiaan eli tämän viikon P*skiksessa on värihaaste ja tässä minun (tosin surkean kamarani hieman vääristävä) näkemys aiheesta:

I should be on vacation right now but it doesn't feel like it at all... I'm a lot busier than never before and it seems I have started way too many projects at the same time. But good news are that it finally cooled down here and I was able to finish my craft room re-organization finally! So now I only need some more time and inspiration to get my creative process going on again - easier said than done :D 

Here's my DT card for this week's P*skarteluhaaste challenge:


Ja tässä vielä viikon värilastu:

And here are the colors of the week:


2 kommenttia:

Eldanka kirjoitti...

Suloinen kultakutri-neiti, kauniit paperit ja koristeet!
Blogissani on synttäriarvonta meneillään, tervetuloa osallistumaan!

Mamma kirjoitti...

Ihana kortti ja siekii oot ihana! Kiitos vielä Joensuun viikonlopusta! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...