keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

P*skarteluhaaste #192 - SannaS:n haaste

P*skiksessa alkaa tänään kesähaasteiden sarja eli jokaiseen haasteeseen voikin osallistua nyt jopa kahden viikon ajan. Näin ei lomailukaan pääse niin pahasti häiritsemään jos mieli tekee mukaan ;) Ensimmäisenä oman haasteensa meille esittää DT-tiimin uusin jäsen SannaS ja hänen haasteensa on.... suihkeita!!! Itse innostuin aiheesta kovasti, sillä olen kunnolla suihkeet löytänyt juuri viime aikoina. Eli hitaasti lämpenin, mutta nyt niitä täytyy lähes joka projektissa käyttää! Minialbumit ovat myös kokonaan vieneet minut omaan maailmaansa ja siispä tässä haasteessa yhdistinkin kaksi viimeaikojen suosikkiani ja tein kannen "10 things about me" - albumiini näin alkuun :

This week we start 2 week summer challenges at P*skarteluhaaste. That means that every DT gives a challenge every 2 weeks and so you will have plenty of time to participate even on summer vacation! First challenge is by SannaS and it is to use mists! I love mists and minialbums so I decided to make a mini album cover for album about me called "10 things about me":


Ja hieman lähikuvaa vielä suihkauksista:

And closeup of the misted embellishments:
4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Tämä on aivan mielettömän upea, ihana, kaunis ja asennetta löytyy. Tykkään ihan hirmusti!!!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mielettömän ihana. Upeita yksityskohtia. Tykkään!

Oletko huomannut, että pidän kuukausittain musiikkihaastetta. Linkki sivupalkissani linnun alla ja palkinto on upea. Tervetuloa mukaan

Mukavaa päivää Sinulle.

SannaS kirjoitti...

waude!! tosi upea kansi albumille!! ihania yksityiskohtia!! =)

Sande kirjoitti...

Tämä on HURJAN UPEA!!! aivan todella ihana!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...