keskiviikko 2. lokakuuta 2013

P*skarteluhaaste #203 - Inspiraatiokuva

Tällä viikolla P*skarteluhaastessa ammennetaan inspiraatiota syksyisen iloisesta kuvasta.  Itse ihastuin herkullisiin väreihin ja kumppariaiheeseen ja siitä se ajatus taas sitten lähti....


Kuviopapereita ei tarvittu tällä kertaa lainkaan vaan tein suoraan korttipohjaan pinkin pallokuvion punchinellaa sabluunana käyttäen ja töpöttelemällä Distress Inkin ihanaa Picked Rasperry -sävyä sen läpi. American Craftsin leimasinsetistä peräisin olevat kumpparit leimasin kirkkaankeltaiselle kartongille, leikkasin ääriviivoja myöten irti  ja kiinnitin kohotarroilla korttipohjaan. 

Seuraavaksi leimasin mustalla musteella myös vesisadetta taustalle ja leikkasin Fiskarsin pilvilävistäjällä kimallekartongista pari pilveä. Pilvistä etumaisen kohotin myös tarrapaloilla hieman irti korttipohjasta. Lopuksi leimattu teksti ja muutaman keltaiseksi värjätyt puutähdet koristeeksi.

Tästä tuli syksyiseksi kortiksi aika pirtsakka, mutta eikös kortin olekin tarkoitus piristää ja ilostuttaa saajaansa? Sen luulisi tällä värimaailmalla ainakin onnistuvan ;)

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Mielettömän ihana!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...