keskiviikko 23. lokakuuta 2013

P*skarteluhaaste #206 - Värihaaste

Uusi P*skis on pukattu taas näin keskiviikkoaamuna uunituoreena ulos ja tällä kertaa mennään värihaasteella!  Nyt täytyy sanoa että nämä värit sattui kyllä niin lemppareita että tehdä olisi voinut vaikka ja mitä  - päätin kuitenkin toteuttaa pitkäaikaisen suunnitelman tehdä minialbumi (15 x 15 cm) lumiukoille ja muille lumesta rakentamillemme jutuille!Eli olemme Petjan ollessa jo pieni kuvanneet ensimmäiset tekemämme lumiukot ja kuvia onkin jo useilta vuosilta tallessa - niistä parhaimmat poimin tähän minialbumiin ensiksi mutta jätän myös tilaa tuleville lumisille taideteoksille!

Iso lumihiutale on tehty A Muse Studion stanssilla - ja se on muuten Martha Stewartin Scandinavian Snowflake Punchin aika tarkka kopio.  Sillä tästä ajattelin vinkata kun tiedän niin monen tuota MS -leikkuria etsineen, mutta kun valmistus on lopetettu niin turhaa on monen etsintä ollut :(  A Muse Studio on myös haasteellinen paikka tilata, sillä samalla kotimyyntiperiaatteella toimii kuten esim. Stampin Up ja Close to My Heart. Itse kuitenkin löysin firman Facebook -sivuilta ystävällisen myyjän joka suostui postittelemaan ostoksia myös tänne puolen rapakkoa.  Kurkatkaa siis firman FB-sivuille ja jättäkää kommenttia  - tietysti voitte pyytää myös minulta yhteystietoja omalle kontaktilleni :)


Pienet hiutaleet on tehty taas kerran Fiskarsin lumihiutaleleikkurilla, josta on kyllä tullut ehkä se käytetyin lumihiutaleleikkurini - ja uskokaas pois että niitä lumihiutaleleikkureita on vuosien varrella kertynyt jo aikas monta ;)

Ja tässä vielä lopuksi tuo viikon "värikartta" ;)


1 kommentti:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana! Kauniit värit ja koristelut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...