keskiviikko 6. marraskuuta 2013

P*skarteluhaaste #208 - Leimakuva pääosassa

Leimakuvien värittämisestä olikin taas jo vierähtänyt tovi, mutta tällä viikolla oli aika taas tarttua tusseihin kun P*skiksessa leimakuvan pitäisi olla pääosassa.

Itselle tuli heti mieleen tämä ihana Penny Blackin leimasin, joka suuren kokonsa vuoksi on jäänyt hieman vähälle huomiolle! Nyt kuitenkin pääsi viimein käyttöön ja vaikka käytin melko isoa korttipohjaa niin silti se valtasi suurimman osan kortista - mutta on se niin älyttömän kaunis tuo tytsy leimassa että suotakoon se hänelle ;) Koristeeksi hieman taas kerran Fiskarsin lumihiutaleita, Timpan kimaltelevaa nauhaa ja pala pitsiä... eli ihan en malttanut jättää täysin ilman koristeita ;)


Hieman keltaisiksi alkaa taas kuvat menemään kun päivänvalo vähenee ;( Koetin myös leimakuvan värityksessä käytettyä kimallekynääkin huonolla menestyksellä saada kuvatuksi  - ja pahoittelut värityksen laadusta! Ei menny ihan niinku Strömsöössä tällä kertaa ja harjoituksen puute näkyi kyllä värityksessa taas ;)

Mutta nyt kieltämättä alkoi tuntumaan taas siltä että voisi jokusen leimakuvankin taas väritellä - ja alkais kyllä olla jo korkea aikakin sillä joulukorttiurakka on taas kerran ihan vaiheessa vielä ja kuukausi tässä olis enää aikaa niitä pukertaa.... se tuo joulu tuntuu tulevan joka vuosi vaan nopeammin ;)

1 kommentti:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana! Upea talven tunnelma ja kaunis kehys!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...