torstai 14. elokuuta 2014

Pakkauslaatikon uusi elämä...

Sain käsiini pienen rasian, jossa oli pakattuna ollut pienikokoinen tablettitietokone. Rasia oli jykevä ja niin näppärän kokoinen, etten raskinnut roskiin nakata vaan se pääsi pikaiseen tuunaukseen lahjarasiaksi.

Ensiksi levitin mustaa gessoa kauttaaltaan rasian ulko ja sisäpinnoille. Gesson kuivattua maalasin Decoartin kultakimallemaalilla vielä uudelleen pinnan ja näin se sai sekä hieman kiiltoa että kimallusta pintaan. Stanssasin ja kohokuvioin kultaisesta kimalletarrakalvosta Fiskars Fusen stanssilla boordinauhan, jonka kiinnitin kanteen. Leikkasin vielä vipulävistäjällä kukkasia boordissa olevien kukkasten keskelle ja keskustoiksi laitoin kultaisia kimalletarraympyröitä.

Koska tavoitteena on päästä eroon vanhoista ääriviivatarravarastoistani tämän vuoden loppuun mennessä ja ne sopivat tähän projektiin tosi hyvin, niin lopuksi koristelin reunat ja kulmat ääriviivatarroin.  Koska tiedossa on pian erään läheisen 60 -vuotisjuhlat niin koristelin ääriviivatarroilla rasian jo käyttöäkin varten! Nyt tarvitsee enää se lahja lisätä sisälle!

I got a packaging box of a small tablet from a friend and decided to recycle it into a gift box.  

First I aplied black gesso all over the box and the lid. After the gesso was dry I painted over it with Decoart golden glitterpaint, which gave the box a shiny and glamorous finish. Then I used Fiskars Fuse to diecut and letterpress the golden flower border from adhensive glitter cardstock. I decorated the border with some punched small flowers and round glitter stickers. I also used some outline stickers to decorate the box for a 60th birthday for a family member of mine.
Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...