keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Alennusmyynti jatkuu :)

Kansainvälisen korttipäivän kunniaksi aloitettu alennusmyynti on saanut paljon täydennyksiä Facebook -puodissani kun siivoilen hyllyjä ja teen tilaa pian saapuville uusille tuotteille ja jouluisille ihanuuksille ;) Kannattaa siis käydä kurkkimassa alekansiota taas uudelleen TÄÄLLÄ!

Ja uusille asiakkaille ohjeeksi, että tuotteet varataan jättämällä kommentti kuviin (tai laittamalla sähköpostia piiatakalo@gmail.com jos et ole Facebookissa) ja sitten viestillä yhteystietoja kun on valmista.  Laittelen maksutietoja sitten paluuviestissä tulemaan tilaukselle :)  Kuvissa näkyy kappalemäärät mitä on myynnissä ja jos yläpuolella on kommentteja niin kommenttien mukainen määrä on sitten varastosta olevista varattuna - eli esim. tuotteen kuvauksessa lukee myytävien kappalemäärän kohdalla 3 kpl ja alla on 2 varausta - eli 1 kpl on silloin vielä vapaana jne.  Lisää ohjeita saa laittamalla viestiä tai sähköpostia allekirjoittaneelle jos jokin askarruttaa :)

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille :)

PS: Tässä vähän maistiaisia aletuotteista - ja kansiosta löytyy paljon paljon lisää ;) Monia on vain yksittäisiä kappaleita joten olkaa nopeita jos jokin iskee silmään ;)


1 kommentti:

pikku-peikko kirjoitti...

blogisani on siulle tunnutus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...