keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Kesälomaa odotellessa... - 95/2009

Takana on kova viimeinen puserrus koulutöiden kanssa viimeisen viikon aikana ja olo on aika naatti! Ihan heti ei vielä kumminkaan lomalle päästä, sillä töiden lisäksi täytyy hoidella vielä perunatkin maahan ja joitain muita kylvöksiä kasvimaalla myös rikkaruohojen kitkemisen ja harvomisen ohessa... mutta niistä multahommistahan minä niin tykkäänki :D

Tämä kortti syntyi jo tuossa keväällä, mutta nyt vasta sen muistin julkaista kun Tiina oli käyttänyt sitä lauantain mallikorttina Korttipuodin blogissa. Se tuo kovasti minulle mieleen lapsuuden kesät Norjassa vuonon rannalla ja sinne kaipailisin taas tänäkin kesänä kovin :

I've been pushing my limits with the last school projects I had and now studies are finally over for the summer. I have still my work and some gardening to do, but this DT card for Korttipuoti Tiina will allready take me to childhood memories to the summers spent in Alta, Norway. I wish I can soon see the magical scenery's of norwegian coast soon:Suurin osa matskuista kuten paperi, vintage-kuva ja tagileimasin löytyvät Korttipuoti Tiinasta. Lisäksi olen käyttänyt koristeita K & Companyn Blue Awning ja Sea Glass sarjoista.

Most of the materials are from Korttipuoti Tiina but I've also used some K & Company embellishments from Sea Glass and Blue Awning collections.

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Todella hyvä kokonaisuus, suorastaan loistava:)

Heli Matero kirjoitti...

Erittäin kaunis kokonaisuus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...