sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Korttipuoti Tiinan Haaste # 13 - 96/2009

Korttipuoti Tiinan haasteet muuttuvat jokaviikkoisiksi tästä sunnuntaista alkaen ja joukkoomme tulee myös vierailevia DT-jäseniä aina joka toinen viikko. Tällä viikolla vieraana on Sabina ja tässä hänen suunnittelemansa haasteen monikäyttöinen pohja:

Here's the sketch by Sabina for this week's challenge at Korttipuoti Tiinan haasteet:Ja tässä minun DT-korttini haasteeseen:

And here's my DT card for the challenge:Paperit/ papers: Basic Grey Sugared & Urban Prairie
Nauhat/ ribbons: The Paper Studio
Timantit/ Rhinestones: Making Memories Sabrina


Leimakuva on leimattu liimaleimasintyynyllä ja Clearly Inspired by Paper Inspirations: Brushed flowers setin leimasimella. Leimatun "liimakuvan" päälle ripoteltu Doodlebug Sugar Coating glittereitä.

The image is stamped using a glue inka pad and stamp from Clearly Insprired by Paper Inspirations: Brushed flowers - clear stamp set. Finally I sugarcoated the gluestamped image with Doodlebug Sugar Coat glitters.

Kortti tuli tehtyä tähänkin haasteeseen aika pikaistuksissa, sillä askarteluhuoneeni on huutanut siivoamista jo tovin ja vasta viime viikolla pääsin sen kimppuun kun kouluhommat alkoivat suurilta osin olla takana. Vielä ensi viikon alussa parit luennot ja muutaman päivän ahkera työrutistus ja sitten pääsee jo kesälomia viettelemään hetkeksi :D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit värit... Minun piti oikein tarkistaa tuolta profiilistasi, että mistä päin Lappia olet ja ihan sieltä Lapin sydämessähän sinä asustelet. Onko teillä kesä miten vauhdikkaasti päässyt alkuun? Minä haaveilin tässä vuorotteluni alkumetreillä, että olisin tehnyt Lappiin jonkinlaisen retken ilman tiukkoja aikatauluja. No se on jäännyt vähän leijumaan enkä ole asiaa tutkinut sen kummemmin. Varmaan olisi jotain linja-auto-juna kesälomayhdistelmiä olemassa - taidanpa ottaa selville...;) Minä olen nuorena tyttönä 70-80-luvun taitteessa ollut hetken siellä pohjoisessa työn merkeissä....

Hilkka kirjoitti...

Tämähän on oikein herkkä kortti, kauniin pastellin värinen:)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan herkkä kortti. Upeat värit ja kaunis kokonaisuus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...