tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kiertävä nauhakuori -vaihto

EDIT: Vaihto on täynnä! Kiitos aktiivisuudestanne :)


HOX!!!Unohdin mainita että osa kuoren nauhoista on valmiiksi tarra-taustaisia. Toivottavasti tämä ei ole ongelma kenellekkään, vaan pikemminkin etu :)
Sorry this swap is for finnish crafters only.

Siivoillessa askarteluhuonetta kertyi kiva kasa nauhoja, jotka eivät joko ole oikein minun näköisiäni tai sitten omistan niitä metritolkulla. Nyt toivoisin saada vaihdetuksi nauhoja tällaisen kiertävän nauhakuoren avulla. Seuraavaksi hieman sääntöjä vaihdosta:

1. Kuori lähtee minulta kun vaihto on täynnä (8 henkilöä otan mukaan!) ja kulkee aina ringissä seuraavalle.

2. Tarkoituksena olisi että kuori kulkisi suhteellisen nopeaan, joten 3 päivää olisi aikaa vaihtaa omia nauhoja kuoren nauhoihin. Jos tulee ylitsepääsemättömiä esteitä niin pyydän ottamaan minuun yhteyttä pikaisesti, niin tiedän sitten jos kuori viipyy matkalla pitempäänkin.

3. Kuoreen käyvät VAIN KUVIOLLISET NAUHAT JA/TAI PITSIT. Ei siis yksivärisiä tavallisia nauhoja tähän vaihtoon! Kuvioon leikatut huopa ja muut nauhat käyvät tosin vaikka yksivärisiä olisivatkin! Pääasia kuitenkin on että nyt vaihdeltaisiin hieman erikoisempia nauhoja!

4. Kun otat kuoresta nauhoja niin muista aina laittaa takaisin saman verran nauhaa. Nauhojen ehdoton minimimitta on 20 cm. Tästä ei saisi tinkiä yhtään, sillä tuo mitta on kyllä minimi korteissa käytettäville nauhoille. Pyri laittamaan muutenkin mahdollisimman samanmittainen nauha tilalle, tai jos otat esim. 50 cm nauhaa niin laita tilalle vaikka 2 kpl 25 cm nauhoja sitten! Jos mitoista on kysyttävää niin minulle voi laittaa meiliä. Toivon että olette kuitenkin rehtejä ja reiluja ja laitatte tilalle saman verran ja mahdollisimman monipuolisesti nauhoja! Kun kuoren sisältö pysyy monipuolisena ja rikkaana, niin siitä on iloa kaikille osallistujille!

5. Tarkistakaa että postimerkkejä on riittävästi! Emmehän halua että kukaan joutuu kuorta lunastamaan postista!

6. Yllä olevasta kuoresta näkyy kuoren sisältö lähtiessä minulta (+ muutaman nauhan lisäsin vielä jälkeenkin!) ja yhteensä 45 erilaista ja erimittaista (20-50 cm) nauhanpätkää siis. Toivon että jokainen ottaa kuvan kuoren sisällöstä sen saapuessa joko blogiinsa ja linkin sinne sitten minulle tai pelkän kuvan voi lähettää myös minulle jos ei blogia omista. Näin kaikki voivat seurata vaihtoa täältä blogista, jonne linkitän kuvat ja pidän kirjaa missä kuori on milloinkin menossa! :)


Mukaan voi ilmoittautua jättämällä kommentin ja laittamalla lisäksi sähköpostia osoitteeseen piiata at yahoo piste com. Ilmoittakaa samalla toiveenne mihin kohtaan rinkiä haluatte, jos tiedossa on lomasuunnitelmia jotka saattaisivat viivästyttää kuoren kulkua!

1. Carola - osoite kysytty 12.6.2009
2. Marika - osoite kysytty 16.6.2009
3. Annia - osoite kysytty 18.6.2009
4. Anna - osoite kysytty 25.6.2009
5. Tuulis - osoite kysytty 30.6.2009
6. Heli R - osoite kysytty 1.7.2009
7.Minna - osoite kysytty 7.7.2009
8. Minkkis

EDIT: Laitan nyt ilmoittautumisjärjestyksessä nimiä, mutta muokkaan listaa samalla myös mahdollisten toivomustenne ja lomasuunnitelmienne mukaan, jotta saadaan sujuva järjestys! Ihanan aktiivisina olette ja toivottavasti saan kuoren jo aamusella ekalle matkaan! :D

Toivottavasti saadaan kiva kiertävä vaihto aikaan! :)

9 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Tahdon mukaan!

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Mukana mukana!

annia kirjoitti...

Moikka!

Mukaan tahtoisin =).

tuulis kirjoitti...

tuulis tulis mukaan kans :D

Heli R kirjoitti...

Mahtuuko vielä mukaan?

Minna kirjoitti...

Tulisin mielelläni mukaan...

Minkkis kirjoitti...

mieki tahtoisin mukaan =D

Bluemama kirjoitti...

Voi ei! Myöhästyinkö minä näin ihanasta tilaisuudesta!! yhyy...

tuulis kirjoitti...

heippa!

Kuori tuli ja menikin jo!
Huonolaatuisia kuvia löytyy blogista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...