torstai 11. kesäkuuta 2009

StampARTic -haaste: Askarteluhuoneeni :)

StampARTicin haaste sattui kyllä sopivasti kun juuri sain tuon uuden vanhan pöytäni ja samalla siivosin huoneen, joka suoraan sanottuna oli kuin pommin jäljiltä... näiden kuvien jälkeenkin olen vielä pikkasen järjestellyt paremmin tavaroita ja suunnitelmissa on myös verhojen laittoa ja josko mies saisi viimein kesän aikan puuttuvat listatkin paikoilleen :)

Huoneessani on aika paljon itsetehtyä tai jonkun toisen käsintekemää. Verhot ja matot, valkoinen seinähylly ja tuolin verhoilu (tuoli löytyi talomme yläkerrasta jo vuosia sitten kun aloitimme rempan!) ovat kaikki ihan tähän huoneeseen tehtyjä :D Myös ompelukoneen huppu on käsintehty, tosin sen hankin toiselta ompelijalta kun itsellä ei tuota ihanaa kidstonin mansikkakangasta ollut. Ja tietysti tuo vanha pöytä on jonkun puusepän taidokkaissa käsissä aikoinaan syntynyt :)

StampARTic challenge
was to show the place you make your craftings. Here's my craft room after I bought that "new" old desk of mine at the neighbour town's flea market. My craft room was total mess after busy last couple of months so I finally got it organized enough to take these pics...although after these I still organized some more and planning to renew the courtains at least :) My hubby also needs to get those corners finished soon when he has his next vacation time! *LOL*

There's also lots of handmade items in my craft room such as the curtains, carpets, the white shelf where the wooden boxes are, sewing machine's " strawberry hat" and ofcourse the gorgeous old table made by a very skilful carpenter:Verhojen takana onkin sitten runsaasti säilytystilaa niin paperiaskartelutarvikkeille kuin kankaille, langoille ja muullekin käsityötavaralle.

Behind the white rose courtains is lots of storage room for more paper craft items, fabrics, yarns and everything else related to crafts :)Ja kuten näette niin tuo rautainen hyllykky oikealla on vielä aikamoinen sekasotku ja kaipaa siis hieman lisää järjestelyä... mutta se varmaan tulee sitten seuraavana sadepäivänä työn alle valmiiksi :D :

As you can see the tall shelf on the right needs some more organizing still, but I leave it for the next rainy day *LOL*:

11 kommenttia:

Taija kirjoitti...

Unelmien huone, mitään muuta en voi sanoa. Tyttäreni 6v sanoi haluavansa tuollaisen huoneen itselleen. =)

marke kirjoitti...

Niin kauniita tavaroita.....tosiaan unelmien huone;)

Taina kirjoitti...

Moikka! Ihana, kuin olisi Heinähatun ja Vilttitossun huvilassa. Värit, vanhat tavarat, lautakatto, kaikki mieleeni. Sinun huoneessani minäkin tahtoisin touhuta

Arja kirjoitti...

Tää on kyllä niin unelma! Tuollaisen kun saisikin...

Susanne kirjoitti...

Upealta näyttää! Järjestys on vähän muuttunut viime kerrasta =) Ensi viikolla oltais tulossa juhannuksen viettoon, mutta soittelen lähemmin =)

Maaret kirjoitti...

Unelmien tila askarrella, täällä luulisi luovuuden suorastaan puskevan ulos, olen oikeasti kateellinen, mutta silti aidosti iloinen, että tila on juuri sinun!

tiina38 kirjoitti...

Tämä on Unelma huone!

Debbie kirjoitti...

Oh wow what a pretty craft room and it is so tidy!
Thanks for sharing the pictures...you have inspired me to go and tidy up mine! :)
Have a great weekend. Debbie x

Heli Matero kirjoitti...

Kyllä sinulla on upeat tilat askarrella.

jasu kirjoitti...

Tosi kaunis huone sinulla. Näyttää kovin kotoisalta kelpaa siellä askarrella.

xing kirjoitti...

Tykkään, tykkään, tykkään! Miten en ole huomannut tätä aikaisemmin. Ihana punainen pöytä, valkoiset laatikot ylhäällä (dream jne.), leimasimet kauniisti esillä ja ennen kaikkea ihana tunnelma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...