sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Nauhavaihdon kuori kotiutui

Pihahommat pitää rouvaa täällä kiireisenä... sadekuurojen aikana vaan on tultu pikaseen kaffeelle ja samalla tsekattu meilit ja naamakirjat... sit taas kitkemään rikkaruohoja, levittämään lannoitetta ja katetta, leikkaamaan ruohoa, torjumaan kaalikärpäsiä ja hillakuoriaisia ja välissä huikkasemaan miehelle ohjeita kesäkeittiön rakentamisessa ( lue: "leikkinyt työnjohtajaa").

Palatessani reissusta oli kuitenkin myös nauhavaihdon kuori kotiutunut ja tältä näyttivät ihanat nauhat jotka saapuivat minulle:



Kiitokset kaikille ihanille osallistujille :) Oli todellinen ilo huomata että nauhat olivat todellakin vaihtuneet matkalla ja ylimääräisiäkin nauhoja oli kuoreen ilmestynyt! Kiitos <3 <3 <3 Näistä uusista nauhoista löytyykin varmaan paljon inspiraatiota tuleviin kortteihin ja toivon että teillekin vaihdossa saamanne nauhat ovat tuottaneet paljon iloa ja erityisesti uusia ihania kortteja <3

Erityiskiitokset vielä Minkkikselle tästä häkellyttävän ihastuttavasta ylläristä joka kuoresta vielä kaiken lisäksi paljastui:



Ja kukat päätyivät hetken ihastelun jälkeen NERIK (Näitä En Raaski Ikänä Käyttää!) -laatikkoon... ehkä sitten aikanaan päätyvät johonkin spesiaali-projektiin, mutta niin ihania olivat etten kyllä kortteihin raaski niitä ikänä laittaa... itse kun en todellakaan osaa noin kauniisti virkata <3 Kiitos ja iso halaus Minkkis! Olet kyllä ihana <3

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiitos itsellesi un järjestit vaihdon :D

Minkkis kirjoitti...

Kiitokset tosiaan itsellesi, kun laitoit vaihdon pystyyn! Minäkin sain nyt valokuvat vaihdosta koneelle, löytyy linkistä =)
Ja ihanaa, kun haluat 'Orientaliin' mukaan =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...