keskiviikko 2. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste # 17 - valkoinen joulukortti 144/2009

I'm dreamin' of a white Christmas....


Tuo laulu soi päässä tämän viikon DT-korttia tehdessä sillä uusi P*skarteluhaaste on julkaistu taas ja aiheena on tällä kertaa tehdä valkoinen joulukortti. Oma korttini on lähes kokonaan valkoinen - pikkasen hopeantuiketta on mukana:

That beautiful christmas song was playing nonstop in my head while making this week's DT card for the P*skarteluhaaste. And the challenge was obviously to make a white christmas card. Mine has also little bit silver flair to spice it up:
Tässä kortissa on myös juju joka ei ehkä ihan näy päälle päin ;) Tuo Spellbindersin Fleur De Lis Pendants stanssin avulla tehty 3d-koriste nimittäin on tosiasiassa joulukuusenkoriste. Se on kiinnitetty korttiin vain yhdellä pienellä tarrapalalla ja lisätukea antaa vain yläosaan tehdystä halkiosta kortin väliin kiinnitetty ripustusnauha. Helposti siis irrotettavissa ja näin joulukortista riittää iloa pidempäänkin :)

There's a little catch in my card also ;) The 3D embellishment made with Spellbinders Fleur De Lis Pendants die set is actually a Christmas tree ornament. It's only attached with a tiny piece of foam tape. I also cut a little hole on the top of the card to hide the suspension tape inside. So it's easy to remove from the card and enjoy for years to come :)

11 kommenttia:

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Todella kaunis on tämä korttisi.Tuo stanssi on niin ihana,mutta minulla ainakin aika työläs,koska ei tahdo millään irrota kunnolla kaikki kohdat.On siksi jäänyt liian vähälle käytölle.Upeita kortteja sillä kyllä saa,kuten korttisi osoittaa.

Paulette kirjoitti...

Näyttää tosi upealta. Niin juhlallinen....

Niina kirjoitti...

Tää on kyllä niin kaunis kortti että voisi tuijotella pidempäänkin.

maiju kirjoitti...

Todella kaunis ja tunnelmallinen kortti. Tykkään kovasti.

Maaret kirjoitti...

Todella kaunis kortti :):):)

TARJA L kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja kiva lisä bonus tuo koriste.

Arja L kirjoitti...

Todella upea,tykkään!

Lumituulia kirjoitti...

Voi kuinka kaunis kortti. Tykkään kokonaisuudesta ja mielestäni tuo hopea tuo oman hienon säväyksen ja värin mukaan korttiin.

Hilkka kirjoitti...

Kylläpä on kaunis ja tunnelmallinen kortti.Ihanasti olet koonnut että voipi irroittaa:)
Mulla on kans nuo stanssit jääneet vähälle käytölle mutta olen kieputtanut niitä eri asentoon ja "leikannut" neljään kertaan niin irtoaa paremmin:)Ongelma näkyy olevan muillakin.

Piitu kirjoitti...

Valtavan kaunis kortti! Niin tyylikäs!

Ritva kirjoitti...

Kaunis ja ylellisen näköinen kortti ja mainio idea tuo irrotettavuus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...