keskiviikko 16. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste # 19 - Itsetehty taustapaperi 146/2009

Ajatelkaas... viikon päästä on jo joulu :D Ihanaa!!! Vaikka kiirushan tässä tulee niin kuin aina :D Nyt onkin korkea aika tehdä viimeiset kortit jos niitä vielä tarvitsee ja samalla voi tehdä myös itsetehdyt lahjapaperit/pakkaukset. P*skarteluhaasteena nimittäin on tällä viikolla itsetehty taustapaperi ja minä teinkin heti kerrall A3 arkillisen tätä paperia Making Memoriesin maalilla, tähtisabluunalla ja hopeisella leimasinmusteella. Ylimääräisen paperin käytän lahjan kääreenä ja yhteensopiva setti on valmis:

Christmas is almost here - how wonderful is that :) Although it will be so busy week that you almost wish it would be longer! *LOL* Anyway, now it's about time to make the last Christmas cards if you still have some to do and make also the matching gift wraps at the same time! This weeks challenge at P*skarteluhaaste is to make your own backing paper and use it in your card. I made mine with some Making Memories lovely blue paint, star stencil and silver ink. I made a A3 cardstock so that there's plenty of paper to use also for giftwrapping. Now I will have matching card and Christmas gift:

Nyt pidetään pieni joululoma haasteessa, mutta vuoden viimeinen haaste ilmestyy taas 30.12.2009 joten tervetuloa taas mukaan sitten! Kiitokset kaikille haasteeseen syksyn mittaan osallistuneille ja oikein hyvää joulua!

5 kommenttia:

Lumituulia kirjoitti...

Hieno kortti. Tykkään tuosta taustasta ja kokonaisuus on myös onnistunut.

Sopii niin näihin talvisiin hetkiin mitä nytkin on ulkona. Toivottavasti tämä valkea keli jatkuu vielä joulunakin (pakkanen voisi hieman hellittää).

Anonyymi kirjoitti...

Upea kortti! Kaunis taustapaperi... sopii todella talviseen kuvaan...

SannaS kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Todella kaunista tuo taustapaperi!! =)

Apris kirjoitti...

Tosi ihana sininen tunnelma kortissa. Upea tausta.

Hilkka kirjoitti...

Ihana jäisen hyinen kortti, tältähän tämä ulkoilma nyt näyttää:)
Rauhallista Joulua pohjoiseenkin:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...