keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Brittiläisiä nettikauppoja :)

Tuolla naamakirjan puolella olen törmännyt nyt viime aikoina useampaankin tullikysymykseen ja ongelmaan EU:n ulkopuolelta tilatessa. Hyvä postaus tullimaksuista löytyy mm. TÄÄLTÄ!

Tässä postauksessa on kyse kuitenkin vähän muusta. Mahdollisia tullimaksuja ja arvonlisäveroja pelkäävälle on nimittäin muitakin vaihtoehtoja ja halusinkin tässä hieman mainostaa muutamia mainioita brittikauppoja jotka ovat itselle tulleet varsin tutuiksi nyt kun puntakin on suhteellisen edullinen ollut. Varsinkin painavat ja isokokoiset tuotteet suosittelen suosiolla hankkimaan joko ihan kotoisesta Suomesta tai sitten juuri Britanniasta tai muista EU-maista. Postikuluissa saattaa säästää jo sen hintaeron mitä tavaralla on Jenkkien hintoihin nähden. Tässäpä siis shoppailuvinkkejä Brittien askarteluparatiiseihin :D Tässä listattuna tosin vain osa ja kaikki kaupat mitä suosittelen ilmoittavat sivuillaan postikulut valmiiksi joten ikäviä yllätyksiä ei pitäisi tulla senkään puolesta :)

Aloittelijalle suosittelen näitä kahta kauppaa, joista itsellä jo useamman vuoden kokemus takana ja palvelu pelaa joka kerta:

www.glitterpot.com

Monelle suomalaiselle jo varmasti tuttu kauppa jossa kattava valikoima kaikenlaista ihanaa. Postikulut ovat kohtuulliset ja samoin toimitus yleensä viikon sisällä. Pienemmät tilaukset tulevat maksikirjeenä postilaatikkoon - isommat kuljetusliikkeen kautta kotiovelle asti :)


www.emeraldcrafts.com

Valikoima suppeampi kuin Glitterillä, mutta täältä olen saanut paketin parhaillaan jopa 2 päivässä - tosin yleensä toimitus viikossa kuten Glitterilläkin. Valikoimassa myös harvinaisempia merkkejä kuten Tonicin ihania leikkureita jne. Voi maksaa myös Paypal-tilillä joten ei välttämättä tarvitse luottokorttia ollenkaan :)

Ja tässä muita kauppoja joista olen tilaukset saanut ongelmitta:

www.craftsulove.com

www.sillymonkeycrafts.com

www.debscardsncrafts.co.uk - kiinteät postikulut eurooppaan vain 2,95 puntaa!!!

www.stamps.co.uk

www.thefruitpixie.co.uk - erityisesti ATC-harrastajan kauppa :)

www.craftsuperstore.com

www.calicocrafts.co.uk

9 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Kiitos listasta, ihan uusiakin osa mulle, pitää katsastaa. Lisäisin tuohon vielä http://joannasheen.com
- ei toimituskuluja lainkaan ja varma ja nopea toimitus. Tilasin Amerikasta lapselle rooliasun, joka valmistettiin ja tulikin Kiinasta ja jouduin maksamaan isot tullit, kyllä harmitti kaikin puolin;-))m

Marika kirjoitti...

Aivan mahtava postatus, kiitos!
Saanko laittaa linkin omaan blogiini, linkitän sen sinun blogiisi tulemaan...

Merkkari kirjoitti...

Vautsi, tällaisiin postauksiin on aina kiva törmätä... Tosin joskus se tarkoittaa rahanmenoa... :)

Maaret kirjoitti...

Suuret kiitokset Piia. Listastasi löysin itselleni parikin ihan uutta ostospaikkaa :)

Sande kirjoitti...

Isosti kiitos kauppavinkeistä!

Minnamanna kirjoitti...

Suurkiitos vinkeistä.
Mukava kuulla missä kauppa on käynyt helposti ja turvallisesti.
:)

bissecat kirjoitti...

Ensiksi Supersuper kiitoksia sinulle aina avuliaalle nettikaverille!
Tää on hieno postaus aivan uusia nimiä miulle suurin osa.

PäiviR kirjoitti...

Kiitos täydellisestä listasta. Hienoa, kun joku viitsii ilmoitella näistä luotettavista ja "helpoista" firmoista meille muillekin.
Itselle kyllä nyt kaupankäynti ulkomailla koki pienen tai oikeastaan aika suuren kolauksen. Firmaan on vaikea saada yhteyttä ja kunnes sain, niin ne väittävät, että eivät toimita tilaustani, koska visani ei anna veloittaa, eipä niin, koska tilaukseni on veloitettu kyseisellä summalla jo 3.12. Sitten lähetin heille kopion visa-tilistäni, sen jälkeen sieltä ei ole kuulunut mitään. Melko epätoivoinen olo, älyttömästi kulunut energiaa odotukseen ja toiveikkuuteen ja pettymykseen...
Siksi kiva, kun joku tekee listoja näistä, joista kannattaa tilata.

Marge kirjoitti...

Kiitos tästä listasta. Itse olen kerran tilannut tuolta glitteristä, mutta ehkä muistakin vielä tulee tilailtua;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...