keskiviikko 27. tammikuuta 2010

P*skarteluhaaste #24 - Bling Bling 3/2010

Tällä viikolla haluamme nähdä P*skarteluhaasteen korteissa Bling Blingiä :D Tässä oma DT-korttini haasteeseen ja käytin siinä ihanaa Snow Fairy -digileimaa Sketching Stamper:ltä:

This week at the P*skarteluhaaste the theme is Bling Bling. In my blingy DT card I've used a gorgeous digi stamp by Sketching Stamper:Toivottavasti saan teille pian näytille jotain muutakin kuin näitä DT-kortteja sillä vaikka blogissa muuten on ollut hiljaista niin täällä on kyllä ahkeroitu. Kuvaaminen on tällä hetkellä vain todella haastavaa sillä sen lisäksi että päivän pituus on todella lyhyt vielä niin siitä ainoasta lampusta jonka avulla kuvaaminen edes jotenkin onnistuu talviaikaan paloi sitten lamppu jo toista viikkoa sitten - energialamppujen valossa kuvista ei tule kunnollisia sitten millään tai vaativat todella paljon käsittelyä kuvankäsittelyohjelmalla (mm. tätä kuvaa lähes puolituntia käsittelin että sain värit edes jotenkin vastaamaan mitä luonnossa ovat) :( Tämän meillä riehuvan myrskyn laantuessa koetan kuitenkin kipitellä kauppaan lamppuostoksille ja sitten ehkä saan teille pari tutoriaaliakin kuvattua - toinen itsetehdyistä kukkasista joita olen väkertänyt taas ja toinen kuvasarja miten tuollaisen edellisessä haasteessa tekemäni kolmiokorttipohjan saa kätevästi väkerrettyä :)

16 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Kaunis kortti.
Mielenkiinnolla odotetaan tutorial kuvia :)

AN kirjoitti...

oi kuinka kaunis--rakastuin korttiisi-leimakuva on niin kaunis ja toteutus ja kaikki kohdallaan
-hienoa--:))

Mervi kirjoitti...

Upea!!! Ihana kuva. Toivottavasti myrsky laantuu pian,-))m

Carola kirjoitti...

Pääsinpähän kommentoimaan, aamulla jo muutaman kerran yritin mutta ohjelmani oli vaihteeksi yhteistyökyvytön :( Silti minä sitkeästi koitan IE:tä käytellä, kun en jaksa opetella muutakaan.
Ihana raikas kortti :)Tosi upea tämä leimasin, kauniit ja raikkaat värit kortissasi. Tykkään kovasti!
Voi voi kun noita uusia kauppoja esittelit :) on varmaan ihan PAKKO käydä tutustumassa, muutama ihan uusi tuttavuus listassasi :)

Ansku kirjoitti...

Tämä korttisi on todella,todella kaunis ja tyylikäs.Ihastuttava tuo kuva ja niin kauniisti olet koonnut kaiken siihen sopivaksi.TYKKÄÄN:)

Marsku kirjoitti...

Todella upea kortti! Kortin värit ovat todella kauniita ja koko toteutus! Ja ihanasti löytyy Bling blingiä! IHANA!

Päivi L kirjoitti...

Voi miten ihana kortti. Ja niin kaunis enkelileimakuva.. Kauniisti olet saanut aivan kuin kimaltelevan aurinkoisen talvipäivän tunnelmaa.

Leenamummi kirjoitti...

Korttisi on todella kaunis ja olet kyllä saanut kuvankin hienoksi, tuota blingiä ei todellakaan saa nykyvalolla oikein näkyviin.
Pidän varsinkin tunnelmasta, jonka olet korttiisi luonut!

SannaS kirjoitti...

Upea jääkuningatar! Ihana jäinen tunnelma todella kauniissa kortissa!

Taina kirjoitti...

Todella tyylikäs!Taitaa olla oikein pakkaskelin ja lumen kuningatar tässä kauniissa kortissa.Sopii oikein hyvin tällä hetkellä vallitsevaan ilmastoon.

Katjuska kirjoitti...

Tosi upea! Ihanaa kimmellystä :)
Tykkään !

Pitsihame kirjoitti...

Tämä on valtavan Upea kortti!
Kyllä olet taitava!

Tiituli kirjoitti...

Ihana kortti! Kaunis jäinen tunnelma sopii näihin kylmiin viimaisiin talvipäiviin kuin nenä päähän.

Hilkka kirjoitti...

Kyllä ovat DT:t taas pistäneet parastaan, kaikilla aivan fantastisia kortteja kuten sinullakin, aivan hurmaava:))
Samaa mieltä kanssasi noista energiasäästölampuista, niillä ei sitten "vanha" nää mitään. Ompeluhuoneessa 100 watin lamppu mitenkähän sitten pärjään kun se hajoaa?:(

Marge kirjoitti...

Kaunis, ihanan talvinen kortti.

Kahvinpapu kirjoitti...

Mielettömän näyttävä kortti ja niin bling bling!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...