lauantai 6. helmikuuta 2010

CHA-ihanuuksia ja must have- unelmia...

Kun kerran jouduin jättämään toistamiseen leimailutaivaan sekä välimatka- että aikatauluongelmien vuoksi väliin, päätin pikkasen tänään kotitouhujen välissä käydä kurkkimassa mitä uutta CHA-messut ovat tuoneet meidän askartelijoiden iloksi ja valitettavasti myös rahanmenoksi ;)

This is some CHA-news and new products. Sorry only in finnish, but check out the videos and the links and you find information in english.Ensimmäisenä olkoon Zutterin uusi Distress-it-all -laite, joka on ainakin mulle ihan pakkohankinta kunhan selvitän ekaksi miten nuo sähköliitännät Suomen päässä laitteella toimisivat. Mutta katsokaa video - nopeaa ja ihanaa jälkeä!!!:Scor-buddy täytynee myös hankkia isoveljiensä seuraksi:Ja Timpan uusia stansseja ja musteita esittelinki jo aiemmin mutta tässä video jossa näkyy hieman muutakin ihanuuksia - arvatkaas kenen on pakko saada ainaki nuo lipaston nupit ja laatikon "jalat" :DJa Priman uutuudet on jälleen syötävän ihania:Basic Greyn uutuuksista ainakin Cappella ja Kioshi löytävät myös varmasti tiensä minun askartelupöydälleni useampana kappaleena ja myös nuo kerman ja ruskean sävyiset Basics-sarjan paperit ovat jo ostoslistalla. Tässä ensin video CHA-messuilta ja perästä linkit uutuuskokoelmiin:Green At Heart

Kioshi

Cappella


Max & Whiskers


Basics

Ja te jotka tykkäätte ommellakin niin tiedoksenne, jos ette vielä ole törmänneet että Basic Greyn vanhoja kokoelmia saa nyt myös kankaina :D Allekirjoittanut odottelee alkuviikosta saapuvaksi ensimmäistä kangassatsiaan ja laittelen sitten kuviakin - ainakin Blush ja Sultry- sarjojen kankaita tulee ja saattoi mukana olla jotan Eva-kokoelmastakin :D TÄSTÄ pääset kurkkaamaan kangaskokoelmiin!

Ja vaikka BG onkin aina ensi-ihastukseni niin todellinen paperirakkauteni on K & Company eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Tässä kuvia uusista kokoelmista:

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5435135362855095026" />

Ja lopuksi lista linkkejä muihin minusta ihaniin CHA-uutuuksiin:

Bo Bunny


Graphic45 - Proper GentlemanGraphic45 - Le Romantique


Graphic45 - On the boardwalk

Tonic Studios (minä onnekas sain jo ekan eli tuon oikean yläkulman leikkurin - ihana!!!)

Stampavie (tosi paljon uusia, ihania leimasimia!!!)

Spellbinders Labels

Spellbinders Scalloped

Spellbinders Die Templates

3 kommenttia:

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Käypi naurattamaan kun oon sun blogissa tulee sähköposti että olet kommentoinut mun blogiin :D

Tuo ressaajakone on aikas näpeen näkönen, taitaa päätyä mulle kans, vaikka tähän asti olen pärjänny saksien reunoilla mainiosti.

Ja komppaan myös ihania uusia papereita.. Itse kuolasin noiden lisäksi cosmo cricketin uutuuksia,taidan niistä tilata kaikki :D

Tanjuska kirjoitti...

Voi luoja mitä ihanuuksia..mistä noita saa?? Tilaatko ne jostain vai menetkös paikan päälle ostamaan ?? Nami nami....

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Aivan ihana Zutterin Distress it all--> ressaajakone! Kerrotko mistä niitä saa ostaa???!!!
KIITOS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...