keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Ihana tunnustus - kiitos Miijja, Tanjuska ja Marita - ja Satu :)

EDIT: 8.2.2010 klo: 11:55

Voi että - ihan punastelen täällä kun Satukin minua tällä vielä muisti! Ja tottakai ihana Satu tämän myös saa takaisin "halaus"



Täällä päivät kuluu turhankin nopsaan kun töitä ja muutakin toimintaa riittää ja tuntuu ettei aika oikein riitä kunnon blogikierroksiinkaan enää :( Olen koettanut parhaani mukaan käydä P*skarteluhaasteen korttejakin kommentoimassa mutta ihan joka viikko en ole ehtinyt kaikkien osallistujien blogeissakaan vierailla. Tämä tuntuu tosi pahalta ja mieluummin käyttäisinkin aikani teidän blogeissanne kauniita kortteja ihailemassa, mutta valitettavasti siitä kun ei makseta niin täytyy tehdä näitä töitäkin välistä. Tämmöisinä aikoina kun tuntuu ettei itse ole saanut paljoakaan annettua itsestään tänne blogimaailmaan niin tunnustukset lämmittävät mieltä erityisen paljon.

Ja nyt asiaan eli näin ihanalla tunnustuksella muistivat minua Miijja, Tanjuska ja Marita. Lämmin kiitos teille kaikille ihanille, taitaville ja isosydämisille kortteilijoille - ihania olette - "halaus".



Sen lisäksi että tämän ehdottomasti ansaitsevat takaisin myös Miijja, Tanjuska ja Marita niin tahdon jatkaa tätä myös eteenpäin 4 ihanalle ja hurmaavalle tyypille, joiden kanssa saan kunnian p*skarrella joka viikko eli Merja, Pammu, Katjuska ja Maaret - napatkaahan mukaanne jos piipahdatte tänne :D :D :D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...