keskiviikko 15. syyskuuta 2010

P*skarteluhaaste #57 - Yhden värin sävyt

Aika tuoda taas hieman blingiä syksyyn ja joulunodotukseen sillä P*skarteluhaasteen aiheena on tällä kertaa yhden värin sävyt - ja kuten näkyy niin minä pitäydyin tällä kertaa ihan hopeassa:

This week's challenge at P*skarteluhaaste is monocromatic card - my DT project is totally silver and has some bling to spice up fall time:
Ja alempana kuva mistä aloitin eli Tando Creativen chipboard- kehys pohja jonka maalasin Adorindackin Paint Dabberillä hopeiseksi ja koristelin kukkasilla, timanteilla sekä Making Memories: Black Tie - paperilla ja lisäsin lopuksi vielä ripustusnauhaksi ihanaa hopeista pitsiä. Kehykseen tulee pieni mustavalkoinen valokuva joululta 2004 kun Petja vietti ekaa jouluaan. Idea pohjautuukin amerikkalaisiin ihaniin Baby's First Christmas -kuusenkoristeisiin ja "kehyksen" saa nauhan avulla napattua kuuseen sitten kun sen aika tulee :)

And here's what I started with - Tando Creative Chipboard Frame! I used some embellisments, pretty paper and finally attached some silver toned lace as a hanger. It still needs a picture from my baby at Christmas 2004 to finnish but this will be my version of the cute Baby's First Christmas ornaments and it will hang in our Christmas tree on 24th December!

7 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Upea on!!!

Susa kirjoitti...

Tosi upea!! Juhlava ja ylellinen! :)

Niina kirjoitti...

Hieno!

Niinu kirjoitti...

Wau mikä idea!
Ja toteutus!

Pirkkis kirjoitti...

Mahtava! Mistä olet noita dabbereita ostanut? Heinikassa on vain muutamia värejä ja kultakin oli nyt loppu :o(

Anonyymi kirjoitti...

Ihana koriste, ja mikä tuon parempi lahja mummille ja vaarille, kun sellaisen saisi kaikista lapsenlapsenlapsista, niin olisi kuusessa kaikkien kuvat, tai muuten jouluisena koristeena.
Onneksi heitä näkee ihan oikeastikkin joulun aikaan :o)

Ihanaa syksyä, toivottelee Pirkko.

TaijuS kirjoitti...

Niin kuin Susa sanoi, juhlava ja ylellinen, todella kaunis!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...