keskiviikko 22. syyskuuta 2010

P*skarteluhaaste # 58 - Reseptihaaste

EDIT 26.9.2010 Kiitos Viipula vinkistä - toivottavasti nyt näkyy kaikille kuva kokonaan. Itsehän en tajunnut tuota vikaa kun siskoni koneelta näkyi ok kuva esikatselussa - liekö johtunut sitten selaimesta tuo vika??Kovin on taas Murphyn lait tätä bloggausta vastaan sillä meillä katosi varhain tiistai-aamuna nettiyhteydet koko asuinalueelta eikä tietoa milloin palaavat ole vieläkään selvillä?? Voi siis olla että minua ei pahemmin linjoilla näy - tämän postauksen pääsin siskon tykönä kirjottelemaan mutta ennen viikonloppua en varmaan jaksa toisten koneilla juosta - toivokaamme siis että netti pelittäisi taas mahdollisimman pian!

No mutta asiaan eli tässäpä tämänkertainen P*skarteluhaasteen DT-kortti ja haasteenahan oli 2 paperia, 2 nappia ja 2 eyelettia (toivottavasti muistin oikein :D). Vihreä-punainen ei ole oikein ollut lempparini edes jouluväriyhdistelmänä - nyt kuitenkin iski halu tehdä sellainen tosin valkoisella raikasettuna:Kuulumisiin... toivottavasti pian :D

2 kommenttia:

Viipula kirjoitti...

Hassusti näyttää näkyvänkin tuohaastekortti blogissasi, hieman kuin minulla, kun se kävijälaskuri asekoitti koko blogin, kunnes äkkäsin poistaa sen:)
Toivotaan, että sinne kairaan saadaan pian yheydet taas kulkemaan.Kauniilta näyttää tuo kortti vaikak näkyykin puoliksi:)

Minulla on täällä nettiongelmia myös- joku hakkeri tai virus sekoittaa koko konetta ja vikaa etsitään...aina kun sammuttaa koneen, tyhjentyy kaikki tiedostoni sen mukana. onneksi on varmuuskopioita!

Eldanka kirjoitti...

Kauniit paperit ja kaunis teksti :) Oikein jouluinen kortti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...