torstai 16. joulukuuta 2010

Joulukalenteri 2010 - 16. luukku - tulitikkuaskituunauksia :)

Tänään ollaan taas hieman aikataulusta jäljessä mutta ihan mukavasta syystä. Paikallislehden toimittaja käväisi tekemässä juttua joulukorteistani ja askarteluistani :) Ihan kivaa oli paitsi se kun joutui kuviin enkä ollut yhtään ehtinyt tälläytyä ;D Ehkä mie sitten vaan ens viikolla jätän kylillä liikkumiset minimiin ;D

Tänään esittelen teille idean mikä toimii sekä tulitikkuaskien koristuksena että tyhjien askien tuunaamisessa lahjarasioiksi:

Today I have decorated some matchboxes with gift wrapping paper, gift wrapping trims and jingle bells - mine are full and made to be more decorative element than ordinary match boxes but you can use the idea also to make cute gift boxes out of empty match boxes:Koristeluun on siis käytetty nättiä lahjapaperia, lahjanauhoja, lankaa, kultanauhaa ja kulkusia :) Nämä koristelin meille kotiin ja askit ovat täysiä, mutta vielä ajattelin näitä isoja tyhjiä askeja koristella saman tapaan tekemieni korujen lahjarasioiksi :) Jatkossa täytyy myös tarkemmin kiinnittää reunoista asti paperit - nyt ne ehtivät käytössä hieman nousta reunoista millin verran ja ikävästi näkyy tuota punaista varsinkin tuossa kulmassa missä kuva on otettu.

Plussaa näissä on että kulkuset toimivat hyvänä varoittimena lapsiperheissä jos meinaa uteliaat kädet tutkiskella liian tarkkaan - testattu nimittäin on jo meillä kun unohdin uunia sytyttäessä tikut liian alas hyllyyn mutta onneksi kilahtelu paljasti heti ennen kuin vaaralliset leikit pääsi käyntiin. Turvallisinta on tietysti huolehtia aina tikut piiloon uteliailta silmiltä, mutta jos kuitenkin sattuu unohdus niin voi tästä vinkistä jotain apua kuitenkin olla :)

Mutta muistakaa siis kerätä kauneimmat joulupaperit talteen - niistä voi askarrella ensi jouluksi yhtä sun toista :)

3 kommenttia:

Katukettu kirjoitti...

Mie aina heitän joulupaprut poltettavien roskien joukkoon :D ja miten kauniita papereita voisinkin käyttää noin uudelleen. Itse päällystin tikkuaskeja vasta taustapapruilla, onnistuuhan se tietty niilläkin, mutta tuohan on paljon parempi idea! Eli tänä jouluna tarkastellaan enemmän paketteja ulkoapäin kuin sisältä ;)

Apris kirjoitti...

Kauniiksi olet askit koristellut ja onkin kiva idea tuo kulkunen. Itselläni on jemmassa metallihohtoista lahjapaperia viime vuodelta, mutta jäi vieläkin käyttämättä. Tänä vuonna tässä joulun alla on tullut niin paljon mahtavia ideoita, että on varmaan vaan jatkettava heti vuoden vaihteen jälkeen, jotta ehtisi edes ensi vuodeksi jotain kivaa valmiiksi =D

maiju kirjoitti...

Voi näistäkin tykkään. Kulta on itsellänikin ollut tämän joulun värisuosikki. Näissä on saavutettu joulun arvokkuus. Upeita kokonaisuuksia.

Jos se sun juttusi on jossain netissä luettavissa..: Viitsitkö vinkata ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...