torstai 2. joulukuuta 2010

Joulukalenteri 2010 - 2. luukku - Kulkuset, kulkuset...

Huomenta - tämä aamu alkaakin helskyen :) Tonttulakki pikkujouluissa on toki klassikko mutta jos on tuntikaupalla käyttänyt aikaa tukkansa tälläämiseen niin vaihtoehtojakin täytyy löytyä - siksipä tämä rouva pikkujouluilee tulevana viikonloppuna hyvin jouluisissa mutta ei ehkä ihan perinteisissä asusteissa ja kyllähän näistä jokunen tietysti pukinkonttiinkin ehkä tiensä löytääpi:

Today I will show cool Christmas Party jewelry you can make using jingle bells - fast, modern and stylish way to be jolly and merry while partying at the clubs etc. :Idea lähti noista pienen pienistä kulkusista joita olin korttiaskarteluja varten hankkinut - ne olivat kuitenkin melko haasteellisia käyttää sillä tuo ripustusreikä on niin pieni että ei edes kapein nauha siitä kulkenut läpi :) Siispä täytyi keksiä uutta käyttöä näille kulkusille - samalla myös muutama ihana Ebaystä löydetty sydänkulkunen pääsi joukkoon mukaan :)

Korut ovat malliltaan yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa vasta-alkajankin. Esim. sormusta varten tarvitsen vain säädettävän reikäpohjan, välirenkaita ja nipun pikkukulkusia. Sitten kiinnität vain kulkuset renkaiden avulla sormuspohjan reunoja pitkin reikiin ja valmista tulee sukkelaan :) Korvakoruissa kulkuset on kiinnitetty taas välirenkaiden avulla pieneen lenkkiketjun pätkään ja kiinnitetty koukkuun lopuksi :) Jos vieläkin arastelee niin kännykkäkoru on varmaan sitten se helpoin tehdä ja vaatii tosiaan vain pari hauskaa kulkusta ja kännykkäkorupohjan. Avaa pohjasta pihdeillä lenkki, pujota kulkuset lenkkiin ja sulje rengas uudestaan pihdeillä. Nämä ovat hauskoja vaikka lastenkin askarrella kavereilleen jouluksi :)

Helskyvää pikkujouluaikaa kaikille :)

3 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Hauskoja koruja! Kyllä sinulla mielikuvitus pelaa ja myös toteuttaminen on hanskassa.
Blogistani löytyy atc-joulukalenteri,jo perinteeksi muodostunut ystäväni Sailan kanssa värkkäilemä.Käy kurkkaamassa!

Saila kirjoitti...

Onpa mainio idea käyttää nuo suloiset pienet kulkuset koruihin! :)

Eleonora kirjoitti...

Ihania ja kepeän hauskoja koruja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...