lauantai 4. joulukuuta 2010

Joulukalenteri 2010 - 4. luukku - Tyttömäistä joulua :)

Tänään luukku ilmestyykin hieman myöhempään kun täällä tontut oli hieman pikkujouluilemassa Levillä eilen :D Päivän luukku on myös ensimmäinen vähemmän jouluinen projekti ja enemmänkin joululahjaprojekti, sillä tein tällaisen koru/hiuspinni telineen pukinkonttiin:

Today I will show you something I made for Christmas present - jewelry stand board:
Löysin kaapeista siis 20 x 20 cm kanvaasipohjan johon oli päässyt tulemaan keskelle ilkeä reikä - varsinaisena taulupohjana se ei siis enää olisi toiminut mutta tämmöisen telineen siitä rakensi helposti hieman vanua, kangasta ja ricrac-nauhoja käyttämällä :) Eli ensimmäiseksi vanu ja kangas on niitattu pohjan taakse ja sitten nauhat päälle. Lopuksi ripustuslenkki vielä nauhasta taakse (ei valitettavasti näy kuvassa) ja lopuksi takaosan viimeistelin sopivalla kartonginpalalla siistiksi. Reunoihin laitoin vielä samaa pompom-nauhaa mitä 1. päivän projektissakin jo käytin. Tähän voi kätevästi laitella nyt sitten korvakorut ja hiuspinnit ojennukseen :) Jouluisenkin version tästä saa vaihtamalla kangasta ja pienillä pyykipojilla se muuttuu tarvittaessa myös ilmoitustauluksi :)

I covered a 8 inch canvas with some stuffing and fabric and attached them on the back of canvas with a stapler. Then I added some ricrac-trims across the base and as a hanger on the back (doesn't show on the pic but it's there!). Finally I finished edges with some pompom-trim. This can be also in holiday version by changing the fabric or as a memo board by adding some minipegs on the trims. :)

1 kommentti:

Eleonora kirjoitti...

Tässäpä hyvä idea "tyttö-perheeseen", meillä on aina hukassa nuo pikkuiset pinnit ja nipsut:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...