sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Joulukalenteri 2010 - 5. luukku - Kuusiaskartelua lapsille :)

Tämän päivän luukusta ei paljastukaan tällä kertaa minun askarteluani vaan sen sijaan Petjan tekemä ihana joulukuusi jonka hän väkersi seuriksen askarteluillassa - kuusta varten tarvitaan vain kartio, kaksipuolista teippiä/liimaa sen päällystämiseen sekä paperinarua tai paketointinauhaa tms. Ensin siis kartioon teippiä ja sen jälkeen nyöriä lähetään kiertämään alhaalta ylös koettaen peittää koko kartio - lopuksi päätellään liimaamalla narun loppu kartion päähän :) Ja sitten hieman bling blingejä koristeeksi - ja tietysti se yksi tähdenmuotoinen latvaan :D Haastankin tämän myötä teidät kaikki askartelemaan nyt sunnuntaina jotain lastenne kanssa ja esittelemään askartelunne blogeissa - mekin Petjan kanssa tehdään tänään kortteja eskarikavereille :D


Today I will show you this easy christmas craft to make with your kids. Our parish had a craft event a while back and my son Petja made this christmas tree ornament there. You only need a styrofoam cone or chipboard cone, some string, glue or doublesided tape and some bling to decorate. I also challenge you all to craft with your kids today and show your crafts in your blogs - we will make some christmas cards for Petja's preschool friends!
VINKKI! Tämän päivän projektin voi toteuttaa myös kiertämällä helminauhaa tai juuttinarua kartion ympärille - näin saa myös hieman elegantimpia kuusia aikaan vaikkapa joulupöytää koristamaan ;)

IDEA!!! Use some beadstring or nice ribbon to decorate the christmas tree instead and you get beautiful table decor for Christmas!!!

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Itselleni tuli mieleen, että miltähän kuusi näyttäisi - jos sen ympärille kieputtaisi matonkudetta. Jotain ohutta trikoota tai puuvillaa... hmmm... täytynee kokeilla. ;)

Eleonora kirjoitti...

Ihana kuusi ja tämäkin vinkki tulee meillä varmasti käyttöön:)

Maria H. kirjoitti...

Hauska idea! Meillä oli ompelupäivä ja Helmi pääsi kans ompelemaan. Innolla teki pikkusiskolle joulusukkasen pukinkonttiin:-)

Tellihani kirjoitti...

miten nämä "vanhat" ideat aina pääsevätkin unohtumaan omasta päästä.. Kiitos muistutuksesta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...