maanantai 6. joulukuuta 2010

Joulukalenteri 2010 - 6.luukku - Hyvää itsenäisyyspäivää!! :)

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille :)

Tämän päivän luukusta paljastuukin hyvin ajankohtainen ja nopea vinkki :) Monelle teistä silkkipaperille leimatut kuvat kynttilöissä ovat tuttu juttu jo aiemmilta vuosilta joten tekniikka on helppo :) Tällä kertaa ei silkkipaperille ole vaan leimattu vaan se on ainoastaa käsitelty reunusleikkurilla hieman juhlallisempaan asuun ja näin saatu tavallisesta valkoisesta kynttilästä itsenäisyyspäivän juhlistamiseen sopivampi:

Today is the Independence Day in Finland and I have decorated a candle for the celebration by using tissue paper and border punch:
Silkkipaperi on monille boordileikkureille liian ohutta yksinään. Mittaa siis kartongista sopivan korkuinen ja kynttilän ympärysmittaa pari senttiä pitempi pala. Kiinnitä kartonkisuikaleen päistä silkkipaperi kaksipuoleisella teipillä tukevasti kiinni niin että kartonki tukee silkkipaperia koko matkalta mutta päiden teipatut osat on helppo saksia pois boordileikkurin jälkeen. Näin minulla ainakin onnistui saada kauniisti punchattua boordia silkkipaperiinkin. Mitä selkeämpää kuviota käytät sitä paremmin onnistut! Kun olet irrottanut silkkipaperiboordin kartongista kiinnität sen vain varovasti kynttilän pintaan kuumailmapuhaltimen avulla. Silkkipaperi on kiinnittynyt tarpeeksi hyvin kun pinta muuttuu matasta kiiltäväksi kun kynttilämassaa tulee paperin läpi. Eli nyt jos unohtui ne kynttilät kaupasta niin vielä ehtii illaksi koristella hyvin :D

I taped the tissue paper on top of a cardstock piece during the punching. Then I cut the tapes of and attached the tissue paper border on the candle with heat gun. Simple and fast way to decorate any white candle to match other decorations - just pick the color of the tissue paper to match other decorations :)

6 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Onpa kaunis! Ei olis kyllä tullut mieleen käsitellä silkkipaperia boordileikkurilla, hieno idea. En tosin omista kuumailmapuhallintakaan, mut ainahan voi ihailla vaikkei itse voiskaan tehdä :)

Katukettu kirjoitti...

Kauniisti oot koristellu kynttilän! Oikein hyvää itsenäisyyspäivää siullekin!

Paulette kirjoitti...

Tosi kaunis kynttilä! Aivan upea systeemi tehdä itsenäisyyspäivän kynttilöitä...Tuokaan ei olis kyllä mieleeni juolahtanut, onneksi on kaltaisiasi ideoijia. Toivotan sulle hyvää itsenäisyyspäivää!

Riina kirjoitti...

Todella kaunis! Hieno idea ja kiitos taas vinkistä. Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

Pitsihame kirjoitti...

Arvokkaan näköinen kynttilä ja pienellä vaivalla. Voi tehdä silkkipaperista esimerkiksi kattauksen tms. värin mukaan!!!

Kaisa kirjoitti...

Ihana! Eikö tuo silkkipapru syty palamaan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...