tiistai 14. joulukuuta 2010

Joulukalenteri 2010 - luukku 14 - Lanttulootasta tähdeksi :)

Uskokaa tai älkää mutta tämän päivän koriste on todellakin taiteltu lanttulaatikosta jääneestä foliovuuasta. Tottakai loota kävi läpi hyvin perusteelliset puhdistustoimenpiteet ennen askartelua :D Ja toteutus onnistuu tietysti aina uusistakin jos ei jaksa tiskailla :D

This star ornament is made out of disposable baking pan:
Alkuperäinen ohje löytyy täältä ja kaava tähteen täältä. Yksinkertaisesti tulostat kaavan, asetat sen silotetun alumiinivuuan pohjapalan päälle ja jäljennät viivoja pitkin kuvion alumiiniin. Voit käyttää joko kuulakärkikynää, virkkuukoukun päätä tai kohokuviointityökalua. Seuraavaksi leikkaa kuvio irti jättämällä ohjeen mukaisesti pienet "saumavarat" ja sen jälkeen seuraa ohjeen kuvia ja taittele kasaan :) Omani maalasin vielä askartelumaalilla ja seuraavana päivänä hion maalia pois! Jos haluat yhtä sileän tähden kuin mallissa niin suosittelen käyttämään ihan uutta vuokaa jonka pohja on valmiiksi mahdollisimman sileä - omaani en tuon sileämmäksi saanut mutta tuli siitä sentään kivan sympaattinen. Lisäksi suosittelen sitä spray-maalia akryylimaalin sijaan jos ei halua tuollaisia maalijälkiä näkyville mitä omassani nyt spray-maalin puutteen vuoksi esiintyy :)

I found the instruction here and the template here!

5 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

tosi hieno, kauniin rustiikkinen :)

Pia K kirjoitti...

Tämä on ehkä jopa vielä upeampi kuin kirjakuusi <3 Mä tykkään tästä vähän kuluneen oloisesta pinnasta, vaikka linkissä oli kyllä muutkin versiot herkullisia. Ja parasta tässä ideassa on kierrätys. Tai ei nyt ehkä parasta, mutta hyvä lisä kuitenkin :)

Pirkkis kirjoitti...

Aivan valtavan ihana ♥

Marjut kirjoitti...

Kiva idea ja minusta nuo maalijäljet saavat näkyä, antavat tähdelle "luonnetta". Upea työ :)

AN kirjoitti...

Tästä tykkään erityisesti-justiin tuon vanhan rustiikkisen takia--

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...