sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Joulukorttihaasteen välietappi täynnä :D 140-153/2011

Eilen illalla sain viimein sen 100 joulukorttia täyteen - itseassa jopa 101 kun sekosin laskuissa, mutta jätin sen kaikista rumimman kortin sitten tästä pois - vaikka ei ne nämätkään mitään ruusuja ole mutta tulipa tavoite täyteen :)

EDIT: Saldon täyttymisen kunniaksi nukuin hieman ylipitkät lähes vuorokauden unet ja sitten jo kaverikin pyörähti kyläilemään - nyt kun ruokakin on tehty ja syöty niin viimein pääsin sitten tämän postauksenkin pariin takaisin :)Joulukortit 87-100/2011

Nyt onkin sitten kortteiltu viimoset pari viikkoa sitä tahtia että on aika tehdä välissä muutakin - ehkäpä niitä helmiä alan kaivella vaihteeksi esiin ;)

PS: Sininen Gorjuss-kortit on muuten aika reilun kokoisia A5 kokoa eli A4 taitettuna 2 -osaiseksi kortiksi :D Tuo punainen erikoisemmin taiteltu on taas 8 x 8 tuuman kuoreen soppeli :)

5 kommenttia:

Nennu kirjoitti...

Aivan mahtavaa, onnittelut haasteen täyttymisestä!!! Mie en ole yhtäkään rumaa korttia vielä nähny, tykkään kaikista.

Satu K kirjoitti...

Mielettömän ihania joulukortteja! Ite käynnistin tänään, mutta tuntuu ettei onnistu sitten yhtään millään :o(

Saila kirjoitti...

Kauniita ja niin jouluisia :)

Katukettu kirjoitti...

Voi kääk!!! Juhannuksesta selvitty ja siulla jo tuollanen määrä valmiita joulukortteja! Upeita kortteja ovatkin! Pingviini-kortti oli miun suosikki! =)

emilia- kirjoitti...

Onnea urakan loppuun saattamisesta! Hienoja uniikkeja kortteja on! Itelle meinaa aina loppukirissä mennä sarjatuotannon puolelle :) Mutta hyvässä vauhdissa ollaa meilläkin jo 20 kasassa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...