keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

P*skarteluhaaste #97 - Teksti 154/2010

Huhhuijaa - täällä ollaan niin kortteilutyrmässä joulukorttien urakoinnista että blogipostauksen tekokin vähän pääs taas unohtumaan kun illalla nukahdin hieman ennen aikojani ja aamusta heti vieraita pyörähti ;) Pittääki nyt muistaa ajastella hyvissä ajoin seuraavat valmiiksi ettei käy enää yhtä hassusti - varsin kun noita lomareissujakin on taas tiedossa :D

Mutta uusi P*skis on siis taas ilmestynyt ja tällä kertaa tekstin tulisi olla pääosassa - viime talvena näkyi monessa blogissa ns. kranssikortteja ja mieki halusin sitten sellaista kokeilla:

This week's challenge at P*skarteluhaaste is text as main focuss of the card or other project:Eli pienen kakkupaperin sijaan käytin "kranssissani" yhtä monista doily-stansseistani ja pääsin viimein tuhoamaan keltaisia ja turkooseja kukkia sellaisesta isosta säkistä... muut värit kun ovat käyneet siitä jo vähiin ja nämä keltaiset varsinkin ei oo olleet oikein lemppareita :( Tähän ne sopivat kuitenkin mainiosti! Alunperin mukaan piti laitella helmiä ja lehtiäkin mutta jotenkin tuo taustapaperi vaati hieman rauhoittamista ja itse kranssi muodostuu nyt sitten pelkistä kukista! Simppeliä mutta jotenki kivaa vastapainoa taas välistä :D Ja jotta teksti olisi kortissa mahdollisimman pitkälle aiheena niin ihana Priman taustapaperikin on tekstiaiheinen :)

1 kommentti:

Anski kirjoitti...

Väriyhdistelmät tässä on mun mielestä just ihanat! Muhun iskee nuo keltaisetkin kukat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...