maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kortit samoista matskuista Timpan tyyliin - 155-156/2011

Koukussa Kortteihin yhteisön sivuilla osallistuin Puuhiksen järkkäämään kortit samoista materiaaleista-vaihtoon, jossa teemana oli Tim Holz. Ensimmäisenä lähetin minä matskut ja tältä ne näyttivät:Ja tässä oma kortti noista lähettämistäni matskuista:

Matskut lähestulkoon sataprossasesti kuoresta - pari dropsia jouduin lisäämään. Lisäksi teksti tietysti leimattu ja grungepaperiset lumihiutaleboordi ja talo on maalattu picket fence -krakleerausmaalilla ja sitten töpötelty stormy sky -mustetta päälle :)


Ja juuri kun viime viikolla pääsin tekemään tuon ekan kortin niin Jenni oli nopea ja seuraavat matskut tulivat jo postissa:Ja tässä minun korttini kakkoskuoren matskuista:Tässä taas en lisännyt mitään kuoren ulkopuolelta korttipohjaa ja mustetta lukuunottamatta. Ja ei todellakaan ole sellainen kortti mitä multa on totuttu näkemään, mutta ehkä just siksi tykkäsin tästä kovasti vaikka simppeli onkin. Tosin jälkikäteen aatellen tuo nauha ois ehkäpitänyt kanssa suihkutella toisen väriseksi... vaan siinä vaiheessa kun huomasin niin oli jo liian tiukasti kiinni osaset ja pelkäsin että rikon eikä matskuja enää olisi jäänyt toiseen samanlaiseen korttiin :O Mutta tuo taloboordi on kyllä niin kiva että pakko hommata itellekin se jossain vaiheessa :D

Käykääpäs kurkkaamassa myös muiden tyttöjen tekeleitä - ringissä siis mukana minun lisäkseni:

Puuhis
Jasu

2 kommenttia:

Puuhis kirjoitti...

Oikean ihanat kortit!

Minna kirjoitti...

Ihana tuo talokortti.
( tai nuo kaikki kyllä on, mutta tuo talo.. huok)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...