torstai 10. marraskuuta 2011

Demoilua Helsingin Kädentaitomessuilla 193-195/2011

Koukussa Kortteihin -yhteisö on ollut keväästä asti mukana hakemassa uutta Vuoden Askartelijaa yhdessä Taika-lehden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa ja nyt tulevana viikonloppuna Helsingin Kädentaito -messuilla viimein julkistetaan voittaja.  Osana julkistamista järjestämme yhteistyössä Taika-lehden kanssa myös demoja pitkin viikonloppua.  Demoja voi tulla siis perjantaista sunnuntaihin seuraamaan "Taika-kortteliin", joka sijaitsee siis Messukeskuksen 7 - hallissa ja osaston numero on 7f25. Tarkemman sijainnin voi katsoa TÄÄLTÄ!

Paikalla demoilemassa ovat minun lisäkseni:


Khrestel
Maiju
Päpsy
Raisa
SannaS

Taava
Vinkeli
Zirkonella


Aiheet vaihtelevat paljon ja tarjolla on tekniikoita ja uusia ideoita sekä aloittelijoille että kokeneemmille askartelijoille - tarkempi ohjelma demoaiheineen löytyy TÄÄLTÄ! 

Ennakkotiedoista poiketen Susa ei pääse paikalle sairastumisen vuoksi - joku muu siis demoilee hänen paikallaan ;)

Itse olen paikan päällä demoilemassa perjantaina ja lauantaina seuraavin aihein ja aikoihin:


Perjantaina


9-11    Inktense Blocks -liidut 


14-16  Taika-lehden kalenteripaperit


Lauantaina 


14-16   Hiuskoristeiden tuunausta ja värkkäilyäTässä vielä mallia mitä noilla Inktense Blockseilla voikaan kaikkea tehdä - korteissa niin kuvat, taustat kuin lähes kaikki koristeetkin tehty hyödyntäen niitä.  Tulkaa siis perjantaina paikan päälle seuraamaan miten näissäkin korteissa toteutetut tekniikat käytännössä toteutetaan - ja pari uuttakin ideaa voipi olla esittelyssä ;)
PS: Tämä tulee sitten ajastettuna ;) Näihin aikoihin istun jossain 11 km korkeudessa...  ;)

3 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Voi kun on kauniita kortteja. Kiinnostaa ehdottomasti noi muidenkin demot messuilla ;)

Yksi yö enää messuihin ;)

Hanna-Kaisa, Vinkeli-Shop kirjoitti...

Lauantaina siis nähdään! Kunhan nyt muistaisin ottaa kaiken mukaan, encaustic raudat ja värit sekä paperit, 3d korttiarkkini ja muut tilpehöörit.. huoh..

khrestel kirjoitti...

Hitsi tuo musta-pinkki kortti oli makea luonnossa. Huomasin sen vasta juuri ennen kotiin lähtöäni ja taisin vähän kiljahtaakin sille :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...