maanantai 14. marraskuuta 2011

Kuulumiset Helsingin Kädentaitomessuilta :)

Eilen lenneltiin miehen kanssa sinivalkoisin siivin takaisin kotiin Helsingistä  - väsyneinä mutta onnellisina, sillä messuilla oli ihan sikakivaa :)

Meillä oli ilo ja kunnia KK-laisten kanssa vierailla Taika-lehden osastolla demoilemassa ja tässäpä pieni kuvakooste messuilta teidän iloksenne :)

Perjantaina en huomannut hääriä ollenkaan kameran kanssa, mutta onneksi Zirkonella lähetti mullekin tämän kuvan meistä - viinipullo oli pakko saada mukaan kuvaan mutta vakuutan että ihan selväpäisinä olemme näin riehakkaita ;)

Vuoden Askartelija -kilpailuun oli osallistunut toinen toistaan upeampia töitä ja tuomariston valinta oli varmasti ollut vaikeaa. Ensimmäinen vuoden askartelija -titteli meni kuitenkin täysin oikeaan osoitteeseen nimittäin Kristalle Tinkstitiina -  blogista. Valitettavasti unohtui kokonaan napsassa kuvia voittajasta, mutta tässä kuva yhdeksän muun finalisti portfolion esittelypaikalta:
Ja jos kaunein kansi titteli olisi jollekin portfolioista jaettu niin se olisi ollut ehdottomasti tämä Maijun upea luomus - mii laik!!!


Paikalla saatiin nähdä todella upeita demoiluja pitkin viikonloppua. Tässä Taava demoilemassa Masking-tekniikalla upeita joulupallo-kortteja ja SannaS taiteili upeita luomuksia alkoholimusteilla vieressä :)


Ja ihan pakko oli napsaissa todistusaineistoksi kuva, että kyllä se Taavakin näköjään on erehtynyt värittämään leimakuvaa ;)


Maiju ihastui tähän jääkarhuun ja kovasti koetti juttua heittää... vaan kovin ujo taisi olla nallukka kun ei mitään vastauksia antanut ;)


Tässä ihana Päpsy, joka esitteli miten helposti ja näppärästi Big Shotilla onnistuu tehdä todella näyttäviä ja kauniita kortteja isompinakin sarjoina:


Tässä vielä muutama kuva noista Päpsyn tyylikkäistä korteista:
Tässä vielä ryhmäpotretti lauantailta ennen messujen sulkeutumista - kuvassa siis vasemmalta lähtien SannaS, minä, Maiju, Minna ja Maaret:


Kiitokset kaikille messuilla kävijöille ja meidänkin demoiluja katsomaan piipahtaneille-  koko messujen ajan vallitsi paikalla ihanan positiivinen ja energinen ilmapiiri ja se sai hienosti jaksamaan pitkät messupäivät ja teki koko reissusta ikimuistoisen :)

4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Oli todella mukava tavata!
Vaikka messuilta ei mitään ihmeellistä mulle mukaan tarttunutkaan, niin oli päivä kuitenkin mukava ihanien askartelukavereiden ansiosta:)

Hilkka kirjoitti...

Kiitos ihanista kuvista, varmasti teillä oli mukavaa:))

Minna kirjoitti...

Kiva oli tavata. Mukavat messut, varsinkin kun rahaa ei kulunut paljoa:) Parastahan on muiden askartelijoiden tapaaminen:)

maiju kirjoitti...

Voi Piia... kiitos kauniista tittelistä... Mää varastin sulta tuon jääkarhukuvan..Tosi hyvin napattu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...