tiistai 11. syyskuuta 2012

Jackson's Digital Expressions DT: Challenge #22 CAS Anything goes

Minulla on ollut pieni ihana salaisuus jo hetken aikaa ja nyt viimein voin teille kaikille paljastaa että aloitin tänään virallisesti DT-pestini ihanassa tiimissä ja firmassa - Jackson's Digital Expressions! Tämä on ensimmäinen ulkomaalainen DT-pestini ja olen todella kiitollinen että pääsin mukaan todella mahtavaan porukkaan ja minut on hyvin lämpimästi otettu vastaan :)

I've had a little secret for a while now and I'm so happy to finally tell you that today I officially started as a DT at a digital stamp store and challenge blog called Jackson's Digital Expressions. This is my first foreign Design Team and I'm so happy to be part of such a wonderful crew of talented people. 

Jackson's Digital Expressions on digileimafirma, jonka upeat leimat syntyvät taitavan Robert Jacksonin käsistä. DT-tiimi ylläpitää myös joka tiistai ilmestyvää haastetta, jossa on vaihtuvat teemat ja aiheet. Tänään on siis uusin haaste julkaistu ja tällä kertaa teemana on CAS eli Clean & Simple. Aihe on Anything goes eli kaikki käy, kunhan on pelkistettyä ja simppeliä. 

Jackson's Digital Expressions is a digital stamp company and all the fabulous art work is created by very talented Robert Jackson. Design Team will create you a new challenge every week on Tuesdays with different themes, techniques and topics. Today a new challenge has been posted and it's CAS (Clean & Simple) challenge "Anything goes". So as long as you keep it clean and simple it can be anything you can imagine to do! ;) 

Tässäpä minun DT-korttini haasteeseen. Käyttämäni leimasin on tulevia uutuuksia ja nimeltään Back to School II - eikös olekkin söpö kuva? Vaikka clean & simple ei tunnetusti olekaan minun juttuni niin tämä kuva oli niin ihana että sai kyllä unohtamaan koristeidenkin puuttumisen kokonaan :D 

Here's my DT card for the challenge. The digi image I used is from the new release and called Back to School II - isn't he adorable? Although CAS (clean & simple) obviously isn't my thing and I love to embellish cards, this image was so gorgeous it make me totally forget the lack of embellishments :D

Käykääpäs tutustumassa näihin ihaniin digileimoihin TÄÄLLÄ ja lähtekää mukaan haasteeseen :)  Jaossa on osallistujien kesken Robert Jacksonin digileimojen lisäksi  myös yhteistyökumppanien sponsoroimia palkintoja, joten voittomahdollisuuksiakin on monia! Käyttämällä Robertin suunnittelemaa digileimaa saat parhaimmat voittomahdollisuudet kaikkiin palkintoihin - kuitenkin osallistua voi arvontoihin myös muidenkin firmojen leimoilla :)

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Hurjasti onnea, hieno homma!!!

Apris kirjoitti...

Onnittelut DT-pestistä. Tosi ihana kortti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...