lauantai 8. syyskuuta 2012

Maya Road Online Warehouse Sale Box Haul :)

Lupailin tutuille jo tuolla Facebookin puolella että teen hieman postausta viime kuussa Maya Roadin Warehouse Sale - myynnistä tilaamastani boksista :) Eli ideana on että boksin sai tilattua postikuluineen vähän reilulla 70 eurolla jenkeistä ja se sisältää erilaisia Maya Roadin tarvikkeita suoraan varastolta. Sisältöä ei tiedä etukäteen, mutta tavaraa on vähintään tuplasti siihen nähden mitä paketti maksaa. Tämä taitaa olla kolmas kerta kun tilaan boksin heiltä ja joka kerta olen ollut tyytyväinen saamaani pakettiin :) Näitä myyntejä on Maya Roadilla 2-3 kertaa vuodessa ja parhaiten niistä saa tiedon kun tilaa firman uutiskirjeen tai seuraa FB-sivua.  Mutta nyt esittelemään mitä kaikkea ihanaa paketista esiin putkahtikaan:


Sorry this post is only in Finnish. This is a post about Maya Road Warehouse Sale Goody box I ordered last month. If you wish to get english information about this box and it's content please head out to Youtube and search for "Maya Road Warehouse Sale August 2012" and you should come up with several video hauls about these boxes.


1. Ihana vinyylimainen die cut skräppiarkki 12 x 12 tuumaa


2. Ihanaa vihreää kukkahörhelönauhaa 2 yaardia (n. 1,8 m), ylemmässä lähikuva ja alemmassa näkee värin oikeammin.  3. Beigeä leveää kukkahörhelönauhaa noin jaardi eli 92 cm


4. Chipboard -kuvioita salkussa


5. Erilaisia pienempiä chipboard kuviopakkauksia, 

6. Isommat chipboard -albumit


7. Pienemmät albumit

 Tässä vielä tuosta haitarimallin albumista parempia kuvia (tää oli tosi kiva ja pääsee varmaan aika pian työn alle) :D

 8.  Kaksi erilaista akryylialbumia sekä akryylisiä koristeita

9. Siipiaiheisia chipboard-koristeita 6 x 12 tuumainen arkki

10. Kukkia, mustavalkoiset paksua villakangasta ja muut huopaisia,


11. Erilaisia kalvokukkia metallirasiassa


 12. Chipboar kuvioita peltirasiassa


13. Isoja chipboard numeroita peltisalkussa


 14.  Erilaisia pikkukoristeita peltirasioissa


15. Trinkets-koristeita peltirasiassa


16. Akryylisia isoja kristallikoristeita


17. Akryylisiä kristallikoristeita


18.  Transparency lumihiutaleita


19.  Kanvaasikankaiset tagit ja tosi iso rulla (25 yaardia) leveää ricrac-nauhaa


Vaikka käytin pohjana edullisimpia hintoja mitä tuotteille löysin Suomesta ja Euroopasta niin arvoksi tuli kuitenkin n. 165 euroa! Eli reilusti yli 50 prossan alennuksella siis tavarat tulivat postikuluineen päivineen Suomeen saakka! 

Ihana bonus Maya Roadin tuotteissa on minusta se että aika monet on pakattu kauniisiin peltirasioihin joita on kiva sitten tuunailla myös :) 

Jos tykkää minialbumeista ja chipboardista niin näitä paketteja kannattaa kyllä kokeilla :) Ja niille jotka ei skräppäyksestä ole kiinnostuneita niin ei albumeita ole pakko sellaisenaan käyttääkään :) Mulla tuli heti mieleen purkaa ainakin tuo lintualbumi ja käyttää lintuja erikseen chipboard kuvioiden tapaan :)  Lisäksi niistä tulee vaikka kivoja sisustuskoristeita sellaisenaan tuunaamalla :) 

1 kommentti:

MillaVaan kirjoitti...

Vautsi ! Hmm täytyy ehkä joskus kokeeks tilata ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...