keskiviikko 2. tammikuuta 2013

P*skarteluhaaste #169 - Easel

Uuden vuoden ensimmäin P*skarteluhaaste starttaa tänään ja nyt ois aiheena easel-kortti :) Easel-korttiin ohjeita löytyy vaikkapa täältä ja videona sama täältä :) Viime aikoina vintagemaailma on jotenkin taas minut täysin vallannut ja talvista vintagea tälläkin viikolla siis DT-kortissa:

New Year's first P*skarteluhaaste challenge is to make an easel card.  Here's my vintage DT-card for the challenge:

Lumiefektinä viime aikojen suosikkia: Rangerin Snow cap paint dabber! Simppeli aine, mutta kiva kuuramainen efekti jälkenä -tykkään!!!

Ranger's Snow cap paint dabber is a  inexpensive snow effect medium - and there's no need to spend all your money on the expensive ones if this does the trick so well :)


Toiset viime aikojen suosikkiaineet yhdistettynä näissä lumihiutaleissa eli emboss-it-dabber ja Stampendouksen Frantage -sarjan embossausjauhe... ihanaa jälkeä saavat nämä kaksi yhdessä aikaan stanssatuille kuvioille!  

I have dabbed the die cut snowflakes with emboss-it-dabber and embossed them with Stampendous Frantage embossing powder - really love the efect!


Tässä vielä kortti lopuksi kuvattuna suljettuna:

And here's the card closed:
8 kommenttia:

MillaVaan kirjoitti...

Todella Kaunis <3 ihana!

Sartsa kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Mistäs tuollaisia kuvia saa? ;)

Maca kirjoitti...

Kaunis kortti! Minulla ei ole harmainta hajuakaan noista jutuista, joita selitit.

Piia kirjoitti...

Sartsa - kuva on digiarkilta täältä: http://www.etsy.com/listing/81221600/christmas-birds-set-of-4-big-atc-cards :) Samalla myyjällä on myös muita ihania arkkeja joten kannattaa tutustua ehdottomasti valikoimaan!

Maca - laita vain kysymystä jos kiinnostaa niin voin tarkentaa :) Tuo snow cap paint dabber on valkoista akryylimaalia joka on vaan sellaisella töpötinkorkkiosalla varustettu. Emboss-it dabber on samanlaisessa putelissa myös ja se on embossausjauheen kiinnitysainetta. Eli ekaksi töpötellään tuota embossausainetta kuvion pintaan ja sitten sitä Frantage-jauhetta päälle - ylimääräiset pois ja sitten vain kuumailmapuhaltimella kuumennus ja aine sulaa tuollaiseksi vintagetyyliseksi "emalipinnaksi" :)

Eldanka kirjoitti...

Upea kortti, voi veljet sentään! Ja tosi kauniita on nuo hiutaleetkin, näyttäävät ihan metallisilta :)

Sartsa kirjoitti...

Kiitos Piia tiedosta, tuolla on paljon ihania juttuja kyllä <3 pakko hankkia muutamia ;)

maiju kirjoitti...

Näyttää kivalta tuo embossausjauhe... Pitänee kokeilla. Tuo embossaus dabber on parasta taas mitä on pitkään aikaan ilmestynyt.

SannaS kirjoitti...

UPEA näyttävä kortti!!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...