keskiviikko 9. tammikuuta 2013

P*skarteluhaaste #170 - Bingo

Taas on laitettu P*skiksessa bingohaastetta kehiin :) Mie olen pikkuhiljaa täällä väkerrelly vähän skräppäyksenkin parissa ja tässä jo taas hieman esimakua mitä on syntymässä eli  Bad Hair 90,s -albumia aloin tekemään ja se pääsi nyt DT-työksi haasteeseenkin vaikka ihan valmis ei vielä kaikilta osiltaan olekaan:

New P*skarteluhaaste challenge has been published again and this week we have a new bingo challenge going on.  I started to make minialbum called "Bad Hair 90's" and this week it's my DT project although it still needs some finishing touch:


Kuten näette niin sivuja on tosiaan minialbumissa 3 ja kahden puolen skräpättyinä eli 6 sivua kaiken kaikkiaan.  Ja aiheena on 90 - luvun alkupuoliskon hirveät hiustyylini... tosin sivutaan samalla vähän muutakin ajan muotia :D Kunhan albumi on täysin valmis (muutama journaling pitää tehdä ja yhdelle sivulle pitää vielä kuvat pienentää kun suunnitelmat muuttuivatkin matkalla) niin esittelen sen vielä yksityiskohtaisemmin täällä blogissakin.

As you can see it has 3 sheets of chipboard and total of 6 pages. All of them present some of my really bad hairstyles from early 90's  and also some 90's fashion fails are getting their share :) As soon as I finish my journalings and still adjust few photos I will make another blog post to show it more intimately ;)

Mutta tosiaan alla olevasta bingoruudukosta tulisi nyt haasteeseen valikoida se oma bingorivi ja lähteä omaa työtä sen pohjalta tekemään - askartelun iloa kaikille ;)

And here's the bingo chart of the week (sorry only in Finnish):
3 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Odotan todella innolla sekä mielenkiinnolla valmista albumia :) Upea on tämä esittelemäsi sivu.

sannika kirjoitti...

Heh, mahtava nimi minialbumilla ja hyvännäköinen!

Elina Strömberg kirjoitti...

Oi, miten hauska idea!! Ja hieno toteutus - jatkoa odotellaan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...