perjantai 11. tammikuuta 2013

Taika-koivuja ;)

Taika -lehden talvinumerossa oli ihana koivumaisema -idea jonka halusin jatkojalostaa kortteihin jotenkin. Testailujen lomassa syntyi jo pari korttia :)

Few cards I made inspired by Taika magazine's winter issue. Instructions only in Finnish this time, sorry. But I have used washitape as birch tress in the first card and handrawn everything else with copic markers. The other one is made with heat embossing resist -technique.


Ensimmäiseen korttiin tein koivurungot mittanauhakuvioisesta washiteipistä. Yläosaan töpöttelin sinisävyisiä Distress Ink musteita meikkisienellä ja teippi kivasti hylki mustetta joten ne jäivät paperilla pyyhkäisyn jälkeen valkeiksi. Seuraavaksi töpöttelin Aleene's Glitter snow -lumiefektiainetta alaosaan toisella meikkisienellä.  Oksat ja jäljet lumihankeen piirsin copic-tusseilla. Lopuksi leimasin tekstin alareunaan ja kiinnitin kuvan ensin siniharmaaseen kartonkiin ja sitten korttipohjaan.


Toinen kortti on tehty embossresist- tekniikkaa hyödyntäen eli otin samanlaisen valkoisen kartonkipalan pohjaksi kuin edellisessäkin kortissa ja leikkasin post it -lehtiön tarrallisesta reunasta suikaleita maskiksi. Maskisuikaleiden väliinjäävään tilaan leimasin taustaleimalla pientä tekstikuviota. Kun leimasinmuste oli kuivunut niin töpöttelin samoihin rakoihin emboss it -dabberilla embossausainetta ja sen jälkeen poistin maskit. Kaadoin kirkasta embossausjauhetta päälle ja kuumailmapuhaltimella sulatin jauheen. Tämän jälkeen otin taas sinisävyisiä distress ink-musteita meikkityynyyn ja töpöttelin sinistä yläosan taustalle. Embossatut rungot hylkivät mustetta joten ne oli helppo pyhkäistä puhtaiksi kun tausta oli valmis. Seuraavaksi otin oksaleimasimen ja Versafine-mustetta ja leimasin oksia puiden runkojen molemmin puolin. Lopuksi edellisen kortin tapaan töpöttelin glitter snow - lumiefektiainetta ympäri korttia ja sen kuivuttua leimasin tekstin vielä alareunaan.


8 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Hei
hienoja kortteja olet tehnyt.Kattelin samaa juttua ja mietin kanssa miten ton toteuttas ,mutta en ole saannut mitään aikaiseksi.

Ansku kirjoitti...

Hienot kortit.

Elina Strömberg kirjoitti...

Hienoja toteutuksia molemmat!!

A-L kirjoitti...

Kivoja, tuosta alimmaisesta pidin enemmän. Tein kolmasluokkalaisten kanssa kuviksessa tuon idean toteutusta. Kortteihinkin kävi!!

Maikkis kirjoitti...

Voi onpas kauniita <3 Koivut on niiiiin mun juttu. Kiitos vielä selkeästä tekstistä kuinka olet nuo toteuttanut.

TelluT kirjoitti...

Tosi mainio idea.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi kivasti olet käyttäny tota mittanauha teippii! upeet koivukortit!

Susa kirjoitti...

Kauniit kortit! Ihanan suomalaisia ja talvisia! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...