perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hobbycraft-messut Birminghamissa osa 3 - Lauantai(illa)n huumaa

Lauantai alkoi erittäin valkoisena, sillä lunta oltiin saatu hieman lisää - tässä näkymää messukeskuksen pihalta, jossa suihkulähdekin vaan pulputteli lumesta huolimatta:


Brittiläisille tämä lumentulo oli harvinaista ja suorastaan ennenkuulumatonta tähän aikaan vuodesta. Viime vuonna samaan aikaan oli kuulemma olleet  ihan täysin bikinikelit jo ;) Paljon vitsiä irtosikin siitä että me (ja erityisesti minä Lapista tulleena) olimme tuoneet lumen mukanaan.... ja myöhemmin kotiin palatessa taisi sitten hieman perääkin näissä vitseissä olla kun FB:stä bongasin tällaisen:Mutta takaisin vielä messuille... elikkäs muutamat workshopit odottelivat meitä myös lauantaina ja ensiksi jakauduimme Pergamanon ja Fiskarsin workshop-kojuille.  Taava lähti kokeilemaan Pergamano-tekniikkaa...


mutta koska paikkoja ei ollut tarpeeksi workshopissa enään niin lähdin seuraamaan Fiskarettes-siskoani Kathia Fiskarsin workshopille, jossa Minna ja Kati olivat työn touhussa uuden Advant Edge-leikkurin kanssa:


Oli ilo seurata Kathin kaltaisen superaskartelijan opetusta ja kuunnella hänen ihanaa skottiaksenttiaan ;) Vein Fiskarsin tytöille Suomesta tuliaisena Fazerin sinistä suklaata ja he olivatkin siitä kovin mielissään ;)

Tässä Fiskarsin muut tytsyt eli Rachel ja Hina


Ja tässä Kati ja Minna Advant Edge-laitteella tehtyjen korttiensa kanssa:


Osallistuimme myös Stephanie Weightmanin workshoppiin ja tässä kimppakuva meistä valmiiden korttien kanssa:Ja päivän viimeinen workshoppi oli Graphic45 Design Teamista tutun Clare Charvilin kanssa tehty tagi:


Valmis tagi olikin jäänyt itsellä kuvaamatta, mutta mallitagi pilkistelee tuolta Claren olkapään takaa esiin ;)

Lopuksi ehdimme vielä hieman kuvailla messuilla ihan ständejä ja tässä herkuimmilta ständeiltä kuvia myös teille...


Lily of the Valleyn ständi oli täynnä toinen toistaan kauniimpia mallikortteja... tässä ois vierähtänyt tovi jos toinenkin vain ihastella.

Joanna Sheenin kojullakin piti kuva tietysti ottaa - harmi vaan ettei Joanna Sheen itse enää tuolloin lauantai-iltapäivänä ollut paikalla kun muistimme kuvan napata. Edellisenä päivänä ehdimme kyllä itse Joannaakin nähdä :)
Piipahdimme myös ompelu- ja muiden kädentaitojen (helmet, langat jne.) puolella ja sielläkin oli valtavasti nähtävää. Sanoisinkin että en ole varma olisiko edes 4 päivää tarpeeksi nähdäkseen koko messut, sillä tarjonta oli niin valtava kaikkine demoiluineen, workshoppeineen, muotinäytöksineen ja ostosmahdollisuuksineen.  Puhumattakaan että samaan aikaan NEC:ssä oli myös mm. mineatyyri- ja nukkekotimessutkin sekä One Direction- bändin keikka jne.

Toisen messupäivän päätimme hieman etuajassa, sillä kaikilla alkoi olla matkalaukut jo sen verran täynnä ettei tilaa olisi enää osteluille ollutkaan ja lisäksi himotti vielä hieman käydä keskustan Primarkissa ja muissa liikkeissä tuliaisostoksilla. Lähdimmekin taas pikaisen hotellivisiitin jälkeen kaupungille. Shoppailun jälkeen alkoi luonnollisesti taas hieman hiukomaan - Taavan ja Suvin lähtiessä hotellille Suvin kipeää jalkaa hoitamaan lähdin itse vielä sinnikkäästi Minnan ja Katin kanssa etsimään ruokapaikkaa jalkoja polttavista rakoista huolimatta.  Etsiminen palkittiin sillä löysimme Jamie Oliverin italialaisravintolan:


Söimmekin pitkän kaavan mukaan alkupalat, pasta-annokset ja jälkkärit. Kuvassa laudan päällä meidän alkupalatarjoilut. Voin sanoa että rehellisesti oli paras kokonaisuus minkä olen ravintolassa ikinä syönyt - alkupaloista jälkiruokaan kaikki oli erinomaista, seura loistavaa ja tarjoilijat ihan huippuluokkaa ;) Suosittelen lämpimästi piipahtamaan täällä jos Birminghamiin eksyy eikä pöytää tarvitse kovin pitkään odotella (me odottelimme ehkä n. 30 minsaa)

Vatsat täynnä emme jaksaneet enää junalla matkustaa joten päätimme ottaa "cabbyn" hotellille.  Aikansa metsästettyämme täysin mustaa ja ilman mainoksia olevaa cabbyä viimein sellaisen bongasimme. Ja kuskimme oli kerrassaan loistotyyppi - hän nimittäin itse ehdotti että kun olemme perillä pääsemme cabbyn rattiin ja hän ottaa meistä kuvia - tää kruunasi koko illan <3 p="">Mutta siis ihan huippureissu oli ja suosittelen messuja lämpimästi kaikille ;) Sovittiin jo tyttöjen kanssa hieman että vaikka oli ensimmäinen niin ei varmasti viimeinen reissu Birminghamiin ;) Ja nyt himottaa kyllä lähteä muuallekin maailmalle messuilemaan kun näki miten mahtava meno ja meininki isoilla messuilla onkaan :)

Jos kiinnostaa messut enemmän niin laitelkaa sähköpostia piiatakalo at  gmail.com ja vastailen mielelläni kysymyksiin :)

PS: Ja jos tuo Advant Edge- leikkuri jäi kiinnostamaan niin siitä on tulossa lähiaikoina Fiskarettesiin juttua joten pysykäähän linjoilla ;)

5 kommenttia:

MillaVaan kirjoitti...

VAUTSI!!! Luin nyt osat 1-3 reissustanne ja VAUTSI!!!
siis kuulostaa upealta <3 Olipahan ihanaa luettavaa :) vitsi ku itekki joskus pääsis :D

Anski kirjoitti...

Oi vitsit, ollut kyllä varmasti ihan mahtava reissu!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea messuraportti, ehditte todella paljon parissa päivässä.
Joanna oli kyllä lauantainakin paikalla, minne lie kadonnut kun ei ehtinyt teidän kanssa kuvaan :-)

Piia kirjoitti...

Me oltiin tosiaan vasta iltapäivästä ennen messuilta lähtöä noita kuvia ottelemassa ja silloin sanoivat työntekijät kojulta, että Joannalla on kokouksia... oletimme siis vain että hän ei paikalla ollut, mutta ilmeisesti aiemmin sitten olikin kuitenkin ollut ;) Harmi tosiaan että missattiin kuvaus, mutta ainakin minä ehdin hyvin pikaisesti rouvan tavata perjantaina ja se kait se tärkeintä olikin ;)

bissecat kirjoitti...

ihan mahtava messuraportti.Wau mikä reissu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...