perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hobbycraft-messut Birminghamissa osa 2 - Perjantai

Perjantaina suuntasimme heti aamuvarhaiseen kohti lentokentän Airrailia ja siellä tapasimme viimein Katin ja Minnankin. Tuo Airrail oli kyllä kätevä vekotin - se kulki 90 sekunnin välein lentokentän yläkerrasta Birmingham International rautatieasemalle, josta pääsi kätevästi sitten suoraan NEC:iin eli messukeskukseen. Airrail oli täysin ilmainen ja kulki lähes vuorokauden ympäri. Ainoa väli missä oli pakko hieman ulos astua oli kun ylitimme tien hotellillta lentoasemalle.


Ylempi kuva on lentoasemalta käsin Airrailista ja alempi taas hotellin etuovelta kuvattuna. Hieman loskansekaista lunta olikin yllätykseksemme jo aamulla maassa, mutta sitä emme osanneet arvata miten valkeaksi maisemat oikein vielä muuttuisivatkaan ;)


Birmingham International asemalta oli vielä messukeskukseen reippaasti matkaa sillä halleja oli kymmeniä - matka kulki kuitenkin kätevästi "liukuhihnoja" pitkin ja loppujen lopuksi kävelemistä ei niin paljon ollut :) Olimmekin hieman etuajassa paikalla ja jouduimme hieman odottelemaan ovien avautumista.

Tavoitteenamme oli osallistua messuilla mahdollisimman moneen workshoppiin, jotka olivat ilmaisia siellä. Ensimmäisen päivän workshoppeihin olimme alustavasti valinneet ne herkuimmat eli Pebeon, Wow:n embossausjauheet ja Debbie Mooren workshopin. Jakauduimme varailemaan paikkoja ja saimmekin helposti haluamme ajankohdat vielä heti aamusta. Messupäivä alkoikin melkein heti Pebeon workshopilla:Workshopissa kokeilimme uusia Pebeo Fantasy Prisme -värejä ja teimme niillä pienen kanvaasin.  Itse hankin näitä värejä reippaasti, mutta jatkossa aion käyttää niitä lähinnä korujen tekemiseen. Näistä väreistä löytyy Youtubesta paljon videoita jos haluatte nähdä miten upeita efektejä niillä saakaan aikaan.

Kun työt jätettiin kuivumaan ständille niin ne näyttivät vielä tältä, mutta sen jälkeen tapahtuikin taikoja ;) Julkaisen valmiin työn täällä blogissa hieman myöhemmin kunhan saan taulun taustankin vielä maalattua niin ymmärrätte paremmin mitä tarkoitan ;)


Debbie Mooren pajassa teimme kollaasitekniikalla kortit valmiista kuva-arkeista. Briteissä oli muodissa nyt todella suuret kortit ja vaikka nämä meidän tekemämmekin olivat meistä isokokoisia niin näimme messuilla myös paljon suurempiakin kortteja vielä.  Tässä Team Finland kortteineen yhteiskuvassa Debbie Mooren kanssa:


Päivän kolmas workshoppi oli Wow:n embossausjauheista:


Itse ihastuin näihin jauheisiin kovasti - väriskaala oli valtava ja koostumus sopivan hienojakoinen myös teksteihin ja yksityiskohtaisiin leimailuihin. Mukaan tulikin hamstrattua aineita ihan kiitettävästi ;)

Shoppailemaan ehdimme aina pajojen välissä, mutta kun niin isot messut olivat kyseessä ehdimme eka päivänä vain murto-osaan myyntipaikoista piipahtamaan.  Kassit täysinä lähdimme kuitenkin messupäivän jälkeen kohti hotellia, jossa sovimme vain pikaisen stopin kunnes treffasimme taas lähteäksemme Birminghamin keskustaan syömään.

Keskustassa törmäsimme ruokapaikkaa miettiessä aivan ihastuttavaan Shakespeare -pubiin ja niin päivän menuuksi valikoituikin pubi-illallinen


Tässä sitten skoolaillaan ruokia odotellessa ;)


Ja oikein peribrittiläinen "lädi" oli meille tarjoilemassa


Shoppailemaan ei sitten enää paljon ehdittykään kun kello oli niin paljon syömästä tullessamme - paikalliseen Tesco-ruokakauppaan sentään ehdittiin sentään piipahtaa tuliaiskarkkeja ostelemaan ja kassoilla meitä odottikin melkoinen ylläri - kassat toimivat täysin itsepalveluperiaatteella eli kori kassan viereen ja itse vedettiin viivakoodit tuotteista, puotettiin kassaan ja lopuksi syötettiin rahat kassakoneeseen ;) Hauska kokemus tämäkin:


Päivän lopuksi ei taaskaan tarvinnut paljon unta odotella - hotellihuoneen ihana kylpyamme piti huolen että uni tuli nopsaan ;)

Seuraavassa osassa sitten lauantain messupäivästä enempi juttua ja lauantaina ehditiin vähän jo kuvailla messuilla muutakin kuin workshoppeja ;)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...