keskiviikko 15. tammikuuta 2014

P*skarteluhaaste # 216 - Värittämätön leimakuva

Uusimmassa P*skiksessa onkin tällä kertaa haastetta niille, jotka pitävät leimakuvien värittämisestä ;) Leimakuva nimittäin pitää olla, mutta sitä ei saakkaan tällä kertaa väritellä ;)

Minä ratkaisin "ongelman" siten että käytin Close to My Heartin medaljonkileimasinta, jolla tein 3d-kuvan leimaamalla sen useampaan kertaan erilaisille kuviopapereille. Sitten leikkasin kerrokset yksi kerrallaan niin että tummimmalle paperille leimaamani kuvion leikkasin ensin kokonaisena, toiseksi tummimmaisesta jätin uloimman kehän leikkaamatta jne.  Osat kasasin sitten 3d-tarrapaloilla päällekkäin.
Tein pienen määrän näitä kutsuja yllärijuhliiin - kutsu siis ei ollut ylläri, mutta yllätysmomentti piili siinä että kutsukortti tuli naamioida talvisten juhlien kutsuksi, vaikka kyseessä olikin sitten pariskunnan häät :)  Nopeasti syntyivät lyhylläkin varoitusajalla nämä kutsut ja kun liitin tuon Fiskarsin vaihtoterällisen boordileikkkurin Advantedge - laitteeseen niin sain nopeasti pitkätä pätkät boordejakin leikattua - hitain vaihe oli noiden osien leikkaaminen ja 3d-kuvaksi kasaaminen, mutta sekin sujui kivasti samalla kun telkkua iltaisin katselin ;)

2 kommenttia:

Kaisuli kirjoitti...

Hieno ja tyylikäs. :)

Anski kirjoitti...

Niin upea kortti!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...