keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

P*skarteluhaaste #223 - Aukkokortti

Kirjanpitäjän vuodenvaihde ja alkukevät ovat vaatineet veronsa enkä ole kyennyt askarteluille oikein löytämään aikaa. Nyt viimein pitkän tauon jälkeen ehdin minäkin P*skiksen haasteeseen tehdä kortin ja näyttää muutenkin elämä taas valoisammalta askartelujen suhteen... tämä viikko lomaillaan pojan kanssa ja keskitytään kaikkeen muuhun paitsi niiden numerojen pyörittelyyn ;)

Haasteena on siis tehdä aukkokortti ja minä käytin Fiskarsin tulevaa uutuusikkunalävistäjää,jota pääsin nyt jo etuajassa testailemaan. Tämä lävistäjä ei siis vielä ole saatavilla Suomessa, mutta tämän vuoden aikana toivottavasti saapuu Suomeen muiden ihanien uutuuksien kera. Käytin myös piparisydän -kahvalävistäjää ja pientä sydän -vipulävistäjää kortissa.

Samalla syntyi myös yhteensopiva pakettikortti aukon tekemisestä ylijääneistä osista. Peitin lävistäjän tekemät kolme reikää aukosta jääneestä sydämestä myöskin Piparisydän - kahvalävistäjän kuvioilla. Timanttinen sydän on vain toisella puolella, jotta toiseen valkoiseen sydämeen voi taakse kirjoittaa vaikkapa lahjan saajan nimen.2 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

kaunis herkkä kortti!! kiva kun oot taas mukana... =)

Maria H. kirjoitti...

Kaunis on! Saapa nähdä ehtiskö osallistua haasteeseen.. Kortintarvetta olis kyllä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...