keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

P*skarteluhaaste #225 - Kuvahaaste

Tällä viikolla tarjoamme teille vaihteeksi P*skiksessa inspiraatiokuvan. Inspiraatio voi syntyä vaikka kuvan väreistä tai aiheesta - minne vain inspiraatio sinut johdattaakaan :)

Meillä täällä pohjoisessa on jo ensimmäiset västäräkitkin bongailtu, joten minä inspiroiduin linnuista... ja jos västäräkistä vähäsen niin pääskysestä ei sitten päivääkään ;) Kovasti siis odotellaan jo kesää täällä :DPilvet tulivat myös inspiraatioksi ja taustan tein itse distress -musteilla ja leimasin siihen sitten Unity Stampsin ihanilla leimasimilla. Koska en liiemmin halunnut taustaa peitellä niin koristeena vain mustaa satiininauhaa tällä kertaa.

Taustan tein valkoiselle sileäpintaiselle kartongille, johon ensin levittelin Distress Inkin Tumbled Glass -sävyä meikkisienen avulla. Seuraavaksi leikkasin Fiskarsin XL-kokoisella pilvilävistäjällä kartongista kuvion ja käytin sitä maskina töpötellessäni pilven yläreunaan meikkisienellä Distress Inkin Stormy Sky - sävyä. Etenin kartongin yläreunasta kohti ala reunaa ja vaihtelin maskin paikkaa eri kohdille sitä mukaa kun siirryin alemmas jotta "pilvilautasta" tuli luonnollisen epätasainen.

Tässä vielä viikon inspiraatiokuva:
3 kommenttia:

Viipula kirjoitti...

Todella upea kortti, kontrastit hienot!

Maaret kirjoitti...

MAHTAVA toteutus, tykkään kympillä!

Ansku kirjoitti...

Ihana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...