keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

P*skarteluhaaste #226 - Bingo

Empä muista edes koska olisin nukkunut yhtä hyvin ja pitkään kuin viime yönä.... ja vielä vähemmän koska olisin yhtä pahasti pommiin nukkunut :O  Mutta kait se flunssa teki tehtävänsä kun ennen yhdeksää jo sammahdin ja nukuin kellon ympäri.... ihan mukava että sai voimia kerättyä reissua varten, kuitattua univelat ja flunssakin tuntui jo kaikonneen lähes kokonaan.  Harmillista on tietysti se että kaikki hommat mitä piti eilen illalla ja tänä aamuna tehdä tulevat nyt myöhässä kuten tämä P*skispostaukseni... mutta seuraavat koetan reissuni ajaksi ajastella jo nyt loppuviikon aikana niin eiköhän ne tulis sitten ajallaan ulos vaikka vielä sikeitä Pariisin taivaan alla vetelisinkin ;)

Mutta asiaan eli P*skiksessa taas vaihteeksi bingoillaan - minä lähdin liikkeelle vasemman puolen pystybingosta eli vihreä, niitti ja vintage.... ja retroiluaskartelua harrastetaan edelleen matskujen törsäysmeiningillä! Tällä kertaa pääsi taas muutama ääriviivatarra koristelemaan munia keskellä olevan ison ranskanlilja -aiheisen haaraniitin lisäksi! Lisäksi retrotyyliin tietysti kortti on taitettu A5 eli sitä perinteisempääkin perinteisintä kokoa :D Tuota kultaista nauhaa on myös kaapeissa metritolkulla joten sitäkin ihan useamman rusetin verran piti käytellä ;)


Retroaskartelu on iskenyt nyt oikein kunnolla ja olenkin kovasti saanut jo 3d-kuvia ja ääriviivatarroja käyteltyä hieman uusilla tavoilla nyt kun olen ne askartelupöydälle nostellut! Samaten tuntuvat viimein pääsevän käyttöön ihan kunnolla nuo perinteistä kokoa olevat korttipohjatkin  - ja tuleepa vaihtelua neliökortteihin! Haastankin kaikki blogiani seuraavat retroilemaan askartelukamppeidennne kanssa - hakekaa esiin ne kaikista vanhimmat tarvikkeet ja työvälineet ja katsokaa miten niitä voisi hyödyntää tänä päivänä kortteiluissa!

Tässä vielä viikon bingoruudukko jonka mukaan voitte vaikka retroilunne aloitella ;)


2 kommenttia:

Saron kirjoitti...

Upea kortti!! Todella sellainen arvokkaan oloinen olematta kutenkaan "jäykkä". Tykkään todella!! Ja mahtava idea tuo retroilu, minäkin päätin alkaa askartelemaan shoppailun sijasta, ja esim vanhimmat paperikot saavat nyt kyytiä! Otan siis haasteen vastaan, ja koitan saada kortteja aikaiseksi vanhemmista materiaaleistani!

koivuhiiri kirjoitti...

Kaunis, erilainen ja juhlava :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...