keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Art Journalia Aidan tapaan - Art Journal with Aida

Version Scrap - tapahtumassa keväällä Pariisissa pääsin osallistumaan Minnan ja Katin kanssa 13Arts - firman omistajan Aidan -kurssille ja teimme mixed media -tekniikoilla Art Journalin. Tai itseasiassa ehdimme tehdä kansipanelin vain kurssilla ja senkin kuivuminen vei hieman aikaa joten pakkasin sen muovipussiin kurssilla ja kotiin tullessa jätin vielä kuivumaan kaapin päälle.... no sieltä kaapin päältä sen viimein viime viikonloppuna muistin nostaa ja kiinnitin paneelin kirjaan ja samalla päällystin takakannen samalla paperilla, jota etukannen pohjana käytettiin! Koska Aida opettaa kurssia käsittääkseni edelleen niin en tässä kerro sen tarkemmin tekniikoita, mutta listaan alle kannessa käytetyt tuotteet siltä osin kun niitä omasta Piian Puodistani Facebook-sivuiltani niitä löytyy myynnissä - lisääkin 13artsin tuotteita on tulossa syksymmällä puotiin kyllä sitten :)

Here's a Art Journal cover I made at Aida's (owner of 13arts) class at Version Scrap Paris in April. Really loved this class and highly recommend 13arts products and Aida's classess to everyone - you can be a beginner or advanced crafter - everybody finds something new from this class and she is very good teacher so even beginners will keep up with the project!


Pohjalla on kuviopaperi, jonka pintaan on vedetty ensin 13artsin gessoa ja sen jälkeen akryylimusteella värjättyä 13artsin kohopastaa levitetty lastalla 13artsin kukkakuvioisen sabluunan läpi. Kaikki koristeet on liimattu käyttäen 13artsin gel mediumia. Taustalle gel mediumilla kiinnitetty mm. pieniä helmiä ja mikrohelmiä. Hartsikoristeet ovat Scrapberryn  - samoin ihana Freedom -haaraniittikoriste on Scrapberryn valmistama. 


Taustalle on liimattu myös 13artsin chipboardkoriste (puolikas) ja työ on viimeistelty kukkasilla, Scrapberryn tarrataustaisilla "kivillä" sekä suihkimalla suihkeita ja sutimalla gessoa sinne tänne.

Tästä tuli ehkä kaikkien aikojen onnistunein kurssityöni - tykkään hurjasti <3 :="" art="" esitell="" finnabairin="" hes="" joten="" journalin="" kanssa="" kurssilla="" l="" ll="" nbsp="" on="" p="" pian="" sekin="" sitten="" t="" tasoissa="" tehdyn="" teille="" tosin="" ytynee="">

3 kommenttia:

Noksu kirjoitti...

Voi tavaton miten kaunis. Ihana värimaailma ja vielä ihanempia yksityiskohtia.

Tiina kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana!

noora kirjoitti...

Voi, että mä ihailen näitä sun tekeleitä! Tääkin on aivan huikea! Tuon tekniikan minäkin haluan oppia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...