lauantai 19. syyskuuta 2015

Syksyn ensimmäisiä joulukortteja :)

Ihan huomaamatta on jo syksykin tullut ja ruskan väriloisto valloittanut tunturit ja metsät täällä Lapissakin... ja kun illatkin on jo pimentyneet nopeaa vauhtia niin alkoi viimein kortituttamaan taas pitkästä aikaa parisen viikkoa sitten!  Ja joulukorteillahan se piti aloitella tietenkin kun joka vuosi se aika loppuu kuitenkin kesken ;)   Näihin kortteihin onkin tarvikkeet suurilta osin omasta puodista, joka löytyy siis Piian Räpellykset  Facebook-sivuilta TÄÄLTÄ!

Ensimmäisenä syntyi tämä porokortti - linkit tarvikkeisiin löytyvät kuvan alta ;) Paperit ja tähtikoristeet Studio Lightin korttikuvakirjasta. Poro stanssattu Vintasian stanssilla kraftkartongille ja musteutettu sitten kevyesti Latarnia Morskan kultaisella musteella. Lopuksi koristeltu liimaamamalla hieman kultaisia paljetteja sinne tänne - teksti leimattu Tiimarista aikanaan ostetulla Stampendouksen leimalla ja Latarnia Morskan kultaisella musteella :)


Studio Light: Shabby Chic Christmas -korttikuvakirja
Vintasia Reindeer -stanssi
Latarnia Morska -mustetyyny Kulta
Kultaiset paljetit (hieman eri malli kuin kortissa mutta koko sama)Toinen kortti samoin syntyi Studio Lightin korttikuvakirjojen inspiroimana ja tässä kuvakin noista kirjoista :) Joulutähti on stanssattu Yvonne Creations -stanssilla ja pyöritelty terälehdet muotoon lyijykynänkärjen avulla.  Sen jälkeen terälehdet musteutettu Latarnia Morskan -musteella, liimattu lomittain päällekkäin ja koristeltu DP Craftin stanssikivillä. Oksat on lävistetty DP Craftin -lävistäjällä kraftkartongista ja musteutettu Latarnia Morskan musteilla.  Pitsi myös omasta puodista :)


Studio Light -korttikuvakirjat Anton Pieck ja Vintage Line Christmas
Yvonne Creations: Poinsettias  -stanssi 
Latarnia Morska -muste Ruskea
DP Craft strassikivet
DP Craft -lävistäjä Oksa
Punainen puuvillapitsi


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...